Online veiling perceel Badel, Ambachtsweg

Online veiling perceel Badel, Ambachtsweg

Ambachtsweg
5531 AC Badel, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht   Online openbare veiling in opdracht van de eigenaar

Deze online openbare veiling betreft een perceel grond van circa 3.685 m², gelegen op industrieterrein 'De Sleutel' in Bladel. Op basis van het vigerende bestemmingsplan kunnen bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 zich op deze kavel vestigen.

Bedrijventerrein De Sleutel ligt ten zuidwesten van de kern Bladel. Het bedrijventerrein is ontstaan rond de voormalige stoomzuivelfabriek en dateert uit de jaren vijftig van vorige eeuw. Het bedrijventerrein De Sleutel dankt haar naam aan de sleutels in het gemeentewapen. Ook werd het bedrijventerrein gezien als de Sleutel naar de toekomst. De oppervlakte van het bedrijventerrein in zijn geheel bedraagt 750.000 m².

De bestemming bestaat uit plaatsgebonden industriële en groothandelsbedrijven. Het bedrijventerrein is in bedrijfsgrootte gedifferentieerd. Aan de oostzijde zijn voornamelijk kleinere bedrijven gevestigd. Aan de zuid- en de westkant de grotere bedrijven. Op het bedrijventerrein staan meerdere (bedrijfs-)woningen. Hier zitten kleine inpandige of halfvrijstaande bedrijfswoningen bij, maar ook vrijstaande woningen. De meeste bedrijfswoningen bevinden zich in het oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein.

De hoofdontsluiting ligt aan de noordzijde van het terrein. Hier sluit het terrein aan op de Rondweg (N284). Daarnaast wordt het terrein door een tweetal secundaire wegen ontsloten op de omgeving. Hiervan is de Berschotten afgesloten door middel van een ‘carterkiller’ en alleen toegankelijk voor fietsers. Bedrijventerrein de Sleutel heeft als één van de eerste terreinen in de regio een revitaliseringproject doorlopen. De grootste voordelen waren de aanleg van het gescheiden rioolstelsel, de nieuwe wegenstructuur met als belangrijk onderdeel de scheiding van fiets- en rijbaan en het aanbrengen van duidelijke verwijzigingsborden.

Het bedrijvencentrum is gelegen op het bedrijventerrein “De Sleutel”. Het bedrijventerrein ligt aan de Provincialeweg Eersel/Reusel en is goed bereikbaar. Op circa tien autominuten liggen de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen). 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Perceel
Laatste wijziging dinsdag 3 oktober 2017

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 3.685 m2
Kadastraal Gemeente Bladel, sectie D, nummer 2934.
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom Online openbare veiling in opdracht van de eigenaar

Overig

 
Aanvullende informatie

Datum online veilingen: dinsdag 2 november om 13:00 uur.
Het is mogelijk om tot en met maandag 1 november 2017 een onderhands bod uit te brengen
Gebruik hiervoor het biedformulier middels deze link: Biedformulier
Verkoopbegeleiding: Jasper Schouten van BVA Auctions
Email: vastgoed@bva-auctions.com
Telefoon: 033-4600076

Algemeen:
Gemeente Bladel
Internet: Gemeente Bladel
Inwoners: ca. 20.100
Oppervlakte: ca. 75.62 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Online veiling perceel Badel

Ambachtsweg, Badel
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.