Amsterdam, Van Ostadestraat 191a

Amsterdam, Van Ostadestraat 191a

Van Ostadestraat 191a
1073 TM Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 825.000,- K.K.

Deze belegging betreft een nette dubbele benedenwoning van circa 157 m², gelegen in de populaire buurt 'De Pijp' te Amsterdam. De woning is momenteel verhuurd aan particulieren.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat uit twee lagen: souterrain en beletage. In de periode tussen 2010 en 2012 is het object in zijn geheel gerenoveerd en voorzien van een compleet afwerkingsniveau. Op de beletage bevindt zich een hal met toilet, ruime woonkamer, luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een balkon dat zowel vanuit de woonkamer alsmede de keuken te bereiken is. In het souterrain  bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en douche. Aan de achterzijde van het souterrain is een kleine tuin gelegen die bereikbaar is vanuit de achterste twee slaapkamers.

De locatie is zeer aantrekkelijk, temidden van allerlei voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Denk aan de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en de Ferdinand Bolstraat. In de directe omgeving zijn volop horeca, winkels en ontspanning te vinden. Het centrum van Amsterdam is per fiets middels de prachtige Grachtengordel binnen enkele minuten te bereiken. In het centrum is een breed scala aan landelijke winkelformules, horeca, uitgaansgelegenheden, musea en bezienswaardigheden te vinden. Enkele top musea zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Van Gogh museum zijn op slechts vijf minuten fietsafstand gelegen. Parkeren is in de gehele straat mogelijk tegen betaling. De Van Ostadestraat is eveneens goed te bereiken met eigen vervoer. Vanaf knooppunt Amstel (A2) via de Rijnstraat, de Van Woustraat en de Pieter Aertszstraat en vanuit de stad via de Amstel en de Ceintuurbaan.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 26 augustus 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 157 m2
Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie V V, nummer 11719 A1.
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1905
Bereikbaarheid Goed, per openbaar vervoer, op slechts enkele minuten fietsafstand van centrum Amsterdam, nabij de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark, middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A10.
Energielabel G

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 30 mei 2014
Termijn: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Huurprijs: € 30.112,80 per jaar.

Erfpachtcanon: € 6.609,12 per jaar.

Huursom na aftrek erfpachtcanon: € 23.503,68 per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Particulier

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 825.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Het betreft appartementsrechten op particulier erfpacht. De ingangsdatum van de erfpacht is 3 augustus 2009. De erfpachtcanon bedraagt € 6.609,12 per jaar en wordt ieder jaar op 1 januari automatisch verhoogd. Daarnaast wordt de canon na verloop van dertig jaar na het vestigen van het erfpachtrecht, derhalve voor het eerst op 3 augustus 2039, en daarna telkens na verloop van dertig jaar aangepast.

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE van het gebouw gelegen aan de Van Ostadestraat 191 tot 193 te Amsterdam met een bijdrage van € 95,76 per maand.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: Gemeente Amsterdam
Inwoners: ca. 833.000
Oppervlakte: ca. 219.3 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Van Ostadestraat 191a, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.