Investeren in het Gooi

Bussum, Stationsplein 2

Stationsplein 2
1404 AM Bussum, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 125.000,- K.K.

Deze belegging betreft een courante winkelruimte van circa 62 m², gelegen in het Gooi, aan het NS-station Naarden-Bussum. De winkelruimte wordt verhuurd aan een kunstenaresse die hier tevens workshops verzorgd. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. De indeling van de begane grond is als volgt: entree, winkelruimte, spreek- vergaderkamer. In het middengedeelte bevindt zich een keukenblok en toegang tot een betegeld toilet. Aan de achterzijde bevindt zich nog een kamer. In de ruimte is airco aanwezig en het object wordt verwarmd middels een nieuwe cv-installatie met bouwjaar 2018. Het object is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. 

Het bestemmingsplan geeft 'Gemengde Doeleinden' aan op deze gronden. De gronden op de kaart aangewezen als Gemengde Doeleinden zijn bestemd voor: wonen, detailhandel en dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

De ligging ten opzichte van het NS-station en het centrum van Bussum maakt het object extra aantrekkelijk. In de directe omgeving zijn velen restaurants en lokale ondernemers gevestigd.  Het centrum van Bussum met onder andere diverse landelijke winkelformules ligt op circa drie minuten fietsafstand. In de nabije omgeving zijn diverse natuurgebieden en sportparken te vinden. Andere gezellige en culturele Gooische dorpen als Laren, Blaricum en Naarden zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook Amsterdam, Hilversum, Amstelveen en Almere zijn op geringe afstand bereikbaar. Voor de deur is er voldoende betaalde parkeergelegenheid. Naast de prima verbinding met het openbaar vervoer is het object eveneens goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A1.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 28 november 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 62 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Bussum, sectie F, nummer 2524-A1.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1930
Bereikbaarheid Goed, nabij het centrum van Bussum, aan het station Naarden-Bussum gelegen en nabij diverse uitvalswegen richting de A1.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Begane grond winkelruimte:
Ingangsdatum: 1 oktober 2016
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 6 maanden
Momenteel lopende tot: 1 oktober 2021
Huurprijs: € 10.200,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen. Water wordt door verhuurder betaald.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 10.200,00 per jaar.
Koopsom € 125.000,- K.K.
Factor 12,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Het object is op 14 november 2018 kadastraal gesplitst waarbij er een vereniging van eigenaren is opgericht met daarin twee appartementsrechten, te weten:
Gemeente Bussum, sectie F, nummer 2524-A1.
Gemeente Bussum, sectie F, nummer 2524-A2.
Beiden appartemenstrechten hebben één stem in het geheel. De bijdrage moet nog vastgesteld worden en zal conform wetgeving gebaseerd worden op de jaarlijks verplichte onderhoudsreserve. 

Algemeen:
Gemeente Gooise Meren
Internet: Gemeente Gooise Meren
Inwoners: ca. 57.000
Oppervlakte: ca. 73.5 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Bussum

Stationsplein 2, Bussum
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.