Emmen, Waanderweg 64

Emmen, Waanderweg 64

Waanderweg 64
7812 HZ Emmen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 550.000,- K.K.

Dit ondernemerscentrum ter grootte van ca. 1.080 m², is gelegen op bedrijventerrein Waanderveld te Emmen. Deze belegging heeft een optimale spreiding aan gebruikers: het object wordt verhuurd aan achttien verschillende ondernemers, die hier een kleine ruimte huren met gebruiksmogelijkheid van algemene voorzieningen. Rondom het gebouw ligt ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud, is voorzien van airconditioning, alarminstallatie, brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, cv-installatie en centrale receptie. Het object is gebouwd met geisoleerde sandwichpanelen en voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas.

Bedrijvenpark Waanderveld behoort door z'n ligging en z'n inrichting tot één van de mooiste bedrijvenlocaties van Emmen. Het object ligt vlakbij de weg Emmen – Nieuw Amsterdam, op vijf minuten met de auto van de snelweg A37 en op vier minuten van de N34. Op circa 1 kilometer afstand is in 2011 een nieuw trein- met busstation (transferium) gerealiseerd onder de naam "Station Emmen Zuid". 

Emmen is een gemeente in Zuidoost Drenthe. Jong, snel gegroeid, verrassend, ruim opgezet, dynamisch, veel natuur en recreatiemogelijkheden zijn de kenmerken van deze stad. Het is zeer aantrekkelijk wonen in Emmen en omgeving. De ruim 109.000 inwoners maken Emmen tot de tweede gemeente van Noord Nederland. 

Bovendien is Emmen de grootste tuinbouw en industriestad van het Noorden. In Emmen is een Open Universiteit gevestigd en ook het hogere beroepsonderwijs is goed vertegenwoordigd. Emmen kent relatief veel werkzoekenden op hbo niveau. 
 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.055 m2
Vloeroppervlakte 1.080 m2

ca. 1.080 m²

Indeling: tochtsluis, centrale hal met balie, algemene vergaderruimte, diverse kantoorruimten, dames- en heren toiletgroep, pantry, severrruimte. Verder een loods met roldeur die vanaf buiten bereikbaar is.

Verdieping: centrale hal, diverse kantoorruimten, dames- en herentoiletgroep, kantine. Toegang tot de loods.

Kadastraal Gemeente Emmen, sectie W, nummer 6629
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1998
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Actueel huuroverzicht op aanvraag.

Bruto huuropbrengst: € 75.166,20 per jaar.

Kosten G/W/L, tuinonderhoud, diversen waaronder kleinonderhoud en koffieautomaat: ca. € 15.600,- per jaar.

Huurders Diversen waaronder een callcenter, accountantskantoor, game developer, IT consultant.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 59.566,00 per jaar.
Koopsom € 550.000,- K.K.
Factor 9,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Beheerder:
Eén van de huurders verricht voor de eigenaar diverse voorkomende klussen en klein onderhoud.

Servicecontracten:
Er zijn drie huurketels aanwezig. De kosten hiervan bedragen circa € 100,- per maand.

Schoonmaak:
Additioneel zijn er nog schoonmaakkosten van toepassing voor de eigenaar. Hiervoor wordt ca. € 6.000,- per jaar betaald.

Algemeen:
Internet: www.emmen.nl
Oppervlakte: 346,3 km2
Inwoners: 107.490


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64 Emmen, Waanderweg 64

Kadastraal

Emmen, Waanderweg 64

Plattegronden

1e verdieping Begane grond 1e verdieping Begane grond

Kaart


Er is nog geen kaart van dit object beschikbaar.

Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Emmen

Waanderweg 64, Emmen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.