Amersfoort, Krommestraat 14a

Amersfoort, Krommestraat 14a

Krommestraat 14a
3811 CC Amersfoort, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 385.000,- K.K.

Deze winkelbelegging betreft een winkelruimte van circa 145 m², gelegen in hartje centrum van het historische en sfeervolle Amersfoort. De winkelruimte wordt sinds jaar en dag verhuurd aan een stabiele huurder die zich richt op de verkoop van stoffen en fournituren. 

Deze karakteristieke winkel bestaat al sinds 1900 en is daarmee één van de oudste winkels van Amersfoort. Een deel van de winkel is authenthiek ingericht. Op de begane grond is de winkel gesitueerd en aan de achterzijde bevindt zich de secundaire ruimte. Deze ruimte heeft een splitlevel. Momenteel is de huurder bezig om op de onderste verdieping van de splitlevelruimte een plek voor het geven van workshops te realiseren. 

Het vigerende bestemmingsplan is 'Binnenstad' en de geldende bestemming is Centrum-2. Dit betreft een ruime bestemming waarbij zowel detailhandel alsmede detailhandel met horeca van categorie 1 en 3 zijn toegestaan. De huidige huurder maakt van de winkel een belevenis die doet denken aan een museum. De winkel beschikt over de nieuwste modestoffen maar ook over stoffen die al tientallen jaren nergens meer te krijgen zijn. De huurder is actief op Social Media en krijgt uitsluitend positieve beoordelingen van haar klanten.

Het object is gelegen in een zijstraat van de hoofd winkelstraat van Amersfoort en maakt deel uit van het kernwinkelgebied. Het historische centrum van Amersfoort beschikt over een groot aanbod van internationale en landelijke winkelformules, lokale retailers, gezellige horeca, musea en bezienswaardigheden. Zowel het winkelaanbod als het woningaanbod in Amersfoort is de afgelopen jaren flink gestegen. De sfeervolle stad wordt steeds populairder en drukker. De Gemeente Amersfoort investeert flink om toeristen te trekken en de stad steeds aantrekkelijker te maken. In de stad is voldoende betaalde parkeergelegenheid. Het centraal station van Amersfoort ligt op circa vijf minuten van het centrum en in het centrum zelf zijn diverse bushaltes gelegen. Met de auto is object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A28. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging woensdag 9 mei 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 145 m2

Winkelruimte: circa 85 m²
Secundaire ruimte: circa 60 m²

Kadastraal Gemeente Amersfoort, sectie E, nummer 8721 A1.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1899
Bereikbaarheid Zeer goed, midden in het centrum van Amersfoort, nabij openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A28.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 februari 2011
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 feburari 2021
Huurprijs: € 27.757,- excl. btw per jaar

Huurders Schwitzner Stoffen en Fournituren

Investeringsprofiel

 

Huursom € 27.757,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 385.000,- K.K.
Factor 13,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE met een bijdrage van € 100,- per maand.

Algemeen:
Gemeente Amersfoort
Internet: Gemeente Amersfoort
Inwoners: ca. 160.000
Oppervlakte: ca. 63.86 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amersfoort

Krommestraat 14a, Amersfoort
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.