Beleggingspanden.nl
Leeuwarden, Zuidvliet 158, 160 en 162

Leeuwarden, Zuidvliet 158, 160 en 162

Zuidvliet 158, 160 en 162
8921 BN Leeuwarden, Friesland.

Te koop Te koop  € 560.000,- K.K.

Deze belegging betreft een karakteristiek kantoorpand van circa 185 m², een bedrijfsruimte van circa 200 m², een bovenwoning van circa 100 m² en een betonloods van in totaal circa 180 m², gelegen op circa 500 meter loopafstand van het centrum van Leeuwarden. Het kantoorpand is reeds acht jaar verhuurd aan een gedreven en ambitieus uitzendbureau. De bovenwoning is verhuurd aan een particulier en de bedrijfsruimte staat te huur.

Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. De voorgevel van het geheel is in 2017 geschilderd en ziet er netjes uit. De achtergevel heeft hier en daar klein onderhoud nodig aan het oppervlak. De vloer is in 2017 opnieuw gecoat en er zijn diverse werkzaamheden aan het dak van de bedrijfsruimte uitgevoerd. Het geheel is grotendeels voorzien van islorend glas met uitzondering van de benedenverdieping van de betonloods en de kantine van de bedrijfsruimte. 

De bovenwoning is volledig gerenoveerd en beschikt over een entree op de begane grond richting de eerste verdieping. Hier bevindt zich een ruimte woonkamer met openhaard, een toilet, moderne keuken met bijkeuken en toegang tot het ruime dakterras van circa 80 m². Op de tweede verdieping zijn vier slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en douche. De woning wordt verwarmd door middel van een eigen cv-installatie en een warmte-boiler. 

De bedrijfsruimte beschikt over een ruime hal met magazijn, kantine, toilet en keuken. De aangrenzende bedrijfsloods beschikt op de begane grond over een ruime werkplaats. De bedrijfsruimte is voorzien van centrale verwarming. Middels een inpandige trap is de bovengelegen kantoorruimte bereikbaar. Deze ruimte beschikt over twee ruime kamers. Zijgevel van de betonloods behoeft onderhoud. 

Het karakteristieke en verhuurde kantoorobject is voorzien van een moderne en sfeervolle afwerking aan de binnenzijde. Het object beschikt over een toiletruimte, kantine met keuken, lesruimte en diverse vergaderkamers. Het is een prachtige werkplek waar door de huurder veel aandacht aan wordt besteed. Het kantoor beschikt over een eigen cv-installatie. Het dak van het kantoorpand en de bovenwoning is in 2010 nog gerenoveerd en ziet er prima uit.

In 2010 is er melding gemaakt van bodemverontreiniging onder de betonloods. Naar aanleiding hiervan is door de huidige eigenaar een risicobeoordeling uitgevoerd waaruit naar voren is gekomen dat van spoedeisende sanering geen sprake is.

Het object is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het historische en sfeervolle centrum van Leeuwarden dat beschikt over een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horeca. In de nabije omgeving van het object zijn diverse lokale ondernemers gevestigd. In de nabijge omgeving zijn alle overige dagelijkse voorzieningen zoals ziekenhuizen, sportvoorzieningen en groen binnen enkele minuten bereikbaar. Het object is zowel goed bereikbaar per openbaar vervoer alsmede middels diverse uitvalswegen vanaf de A34 en de A35. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 10 september 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 655 m2

Bovenwoning: circa 100 m²
Werkplaats: circa 200 m²
Kantoorruimte: circa 185 m²
Betonloods bedrijfsruimte: circa 90 m²
Betonloods kantoorruimte: circa 90 m²

 

Kadastraal Gemeente Leeuwarden, sectie G, nummer 18044.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Circa 1930
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa 500 meter loopafstand van het centrum, per openbaar vervoer en nabij diverse uitvalswegen richting rijkswegen A31 en A32.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Zuidvliet 158 bovenwoning:
Ingangsdatum: augustus 2018
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: augustus 2019
Huurprijs: € 10.800,- per jaar. (kale huur)

Zuidvliet 160 bedrijfsruimte:
Bedrijfsruimte vrij van huur opgeleverd.
Geprognosticeerde huurprijs: € 7.770,- per jaar.

Zuidvliet 162 kantoorruimte:
Ingangsdatum: 1 september 2010
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 september 2020
Huurprijs: € 20.980,- excl. btw per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Zuidvliet 162b betonloods:
Geprognosticeerde huurprijs bedrijfsruimte begane grond: € 3.115,- per jaar.
Geprognosticeerder huurprijs kantoorruimte eerste verdieping: € 7.000,- per jaar.


Totale huursom: € 49.665,- per jaar.

Huurders Uitzendbureau
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 49.665,- gedeeltelijk geprognosticeerd per jaar
Koopsom € 560.000,- K.K.
Factor 11,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Leeuwarden
Internet: Gemeente Leeuwarden
Inwoners: ca. 110.000
Oppervlakte: ca. 167.10 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Stefan Bassant en/of Tobias de Graaf
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Leeuwarden

Zuidvliet 158, 160 en 162, Leeuwarden
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.