Beleggingspanden.nl
Griekenland,

Griekenland,


Agia Galini, Kreta.

Te koop Te koop  € 745.000,- K.K.

Een villa van circa 188 m2 in het dorp Agia Galini, gelegen aan de zuidkust van het eiland Kreta. De villa is gelegen op een klif met uitzicht op zee. Het object beschikt over drie slaapkamers en een privé zwembad. Het perceel heeft een oppervlakte van circa 4.500 m2 .

Agia Galini is een voormalig vissersdorp en is gelegen aan de Libische Zee. De plaats is 54 km gelegen van Rethimnon en 78 km van Iraklion (hoofdstad van Kreta). Kreta is het grootste eiland van Griekenland en in grootte het vijfde eiland in de Middellandse zee. Het eiland heeft gemiddeld 322 dagen per jaar zon. 

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Griekenland
Soort pand Internationaal
Laatste wijziging vrijdag 7 september 2018

Pandinformatie

 
Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd <50%

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 745.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Dorp: Agia Galini
Bestuurlijke regio: Kreta
Inwoners Kreta: ca. 623.350
Oppervlakte Kreta: ca. 8.303 km2


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Stefan Bassant en/of Tobias de Graaf
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Griekenland

, Agia Galini
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.