Groningen, Hora Siccamasingel 8a

Groningen, Hora Siccamasingel 8a

Hora Siccamasingel 8a
9721 HM Groningen, Groningen.

Verkocht Verkocht  € 179.500,- K.K.

Deze belegging betreft een net kamerverhuurpand van circa 100 m² en een garagebox van circa 20 m², gelegen in de groene wijk Helpman te Groningen. Het object wordt momenteel verhuurd aan drie studenten. De benodigde omzettingsvergunning voor kamerverhuur is aanwezig. Er is tevens een garagebox die verhuurd wordt aan een particulier.

Het object is in 2006 volledig gerenoveerd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object is voorzien van nieuwe keukenblokken, sanitair, stucwerk, elektra, riolering en sierpleister wanden. Er zijn drie ruime kamers aanwezig, geheel voorzien van een tapijtvloer. Alle huurders beschikken over een modern eigen keukenblok. Er is een gemeenschappelijk toilet en badkamer voorzien van vloerverwarming, wastafel en douche. Eén van de kamers beschikt over een separate wastafel. Het object wordt verwarmd middels een nieuwe Nefit Trendline cv-ketel uit 2016. In de kelder is een ruime berging van circa 8 m² aanwezig. Het appartementencomplex beschikt over een liftinstallatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede in de nabije omgeving. Er is door de eigenaar veel aandacht besteed aan het onderhoud van het appartement.

Het object is gunstig gelegen in de wijk Helpman op circa tien minuten fietafstand van het centrum van Groningen. Helpman is een gevarieerde en populaire wijk in het Zuiden van Groningen met vooroorlogse straten en huizen, nieuwbouw, villa's en flats. Op circa 500 meter bevindt zich een winkelcentrum met diverse landelijke winkelformules zoals Albert Heijn, Hema, Blokker, Bruna, en Gall & Gall, diverse lokale reatailers en horeca. Op loopafstand bevindt zich tevens een sportpark en de landelijke sportschool formule Basic Fit. Kenmerkend is ook het vele groen: voor een wandeling in de buurt is niet alleen het Sterrebos populair, maar ook het Helperpad, het Groenesteinpark, Coendershof en Helperzoom. Er is een actief wijkcomité dat zorgt voor een leefbare en gezellige wijk voor alle bewoners. Het object is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer alsmede met de auto middels de nabij gelegen A28 en A7.

De mogelijkheid is er om tegen een meerprijs van € 12.000,- K.K. eveneens een inhetzelfde complex gelegen garagebox aan te kopen. Deze verkeert eveneens in verhuurde staat.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging maandag 31 december 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 100 m2

Woning: circa 100 m²
Berging: circa 8 m²
Garagebox: circa 20.5 m²

 

Kadastraal Gemeente Helpman, sectie M, nummer 8425 A2.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1970
Bereikbaarheid Zeer goed, op tien minuten fietsafstand van het centrum, op loopafstand van een bushalte en nabij zowel de A28 als de A7.
Energielabel D

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamer 1:
Ingangsdatum: 15 augustus 2016
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 5.760,- per jaar.

Kamer 2:
Ingangsdatum: 1 januari 2016
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs:  € 4.800,- per jaar.

Kamer 3:
Ingangsdatum: 1 april 2017
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 3.840,- per jaar.

Totale bruto huursom: € 14.400,- per jaar.

Kosten:
Gas en licht: € 1845,23 per jaar.
Water: € 170,29 per jaar.
Internet: € 312,- per jaar.
Totale kosten: € 2.327,52 per jaar.

Totale huursom na aftrek kosten: € 12.072,48 per jaar.*

*Totale huursom inclusief Garagebox bedraagt: € 12.852,48 per jaar.

* Garagebox:
Ingangsdatum: 15 oktober 2016
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 780,- per jaar.

Huurders Studenten

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 179.500,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. De cv-installatie is eigendom en contracten met nutsbedrijven zijn weergegeven in het huuroverzicht. 

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE met een bijdrage van € 172,21 per maand. Dit betreft een bijdrage voor de woning, de garagebox en de berging. 

Algemeen:
Gemeente Groningen
Internet: Gemeente Groningen
Inwoners:202.250 inwoners
Oppervlakte: ca. 83.75 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Groningen

Hora Siccamasingel 8a, Groningen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.