Beleggingspanden.nl
Geleen, Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B

Geleen, Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B

Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B
6163 JH Geleen, Limburg.

Te koop Te koop  € 240.000,- K.K.

Deze belegging betreft een winkelruimte-/bedrijfsruimte van circa 235 m² met twee bovengelegen appartementen van in totaal circa 125 m², gelegen aan de recent verfraaide Burgemeester Lemmensstraat te Geleen. De begane grond wordt momenteel gebruikt als opslag door de huidige huurder. De bovenwoningen zijn beide verhuurd in het sociale huursegment van de woningmarkt. 

De begane grond bestaat uit een restaurantruimte van circa 74 m², een grote bedrijfskeuken, afhaalkeuken, sanitaire voorzieningen, koelcel en zeer veel ruimte voor opslag. De bedrijfsruimte is voorzien van een tegelvloer, verwarming en met sierpleister gestucte muren. Er is een aparte ingang richting de sanitaire voorzieningen die gesplitst zijn naar dames en heren. Via de bar heeft men toegang tot de geheel betegelde bedrijfskeuken die is voorzien van afzuiging en inloop koelcel. Tevens is er een bijkeuken en royale tussenruimte met diverse opslagmogelijkheden aan de keuken gelegen. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een laad-en losruimte die is voorzien van een eigen toegangsdeur. Hierdoor is bevoorrading van het restaurant aan de achterzijde mogelijk. Het gehele object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

De appartementen beschikken over een eigen entree aan de zijkant van het restaurant die is voorzien van een tegelvloer en eigen meterkast. Middels de opgang komt men in de algemene ruimte waar twee cv-installaties zijn gepositioneerd. Beiden appartementen beschikken over een ruime woonkamer en twee slaapkamers, allen voorzien van een laminaat vloer. Tevens beschikken de appartementen over een eenvoudige keuken voorzien van gasfornuis en koelkast en een badkamer voorzien van toilet, wastafel, ligbad en opstelling voor wasmachine.

Het object is gunstig gelegen op een centrale locatie in de wijk en op enkele minuten fietsafstand van het centrum van Geleen. Op loopafstand is een kleinschalig winkelcentrum gelegen waar onder andere Jumbo, Aldi, Kruidvat en diverse lokale retailers zijn gevestigd. Diverse parken en groen zijn in de nabije omgeving te vinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. In de straat bevindt zich een bushalte. Middels diverse uitvalsgwegen vanaf de A2 en de A76 is het object met de auto binnen enkele minuten te bereiken. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 8 januari 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 236 m2
Vloeroppervlakte 360 m2

Horeca begane grond (267): circa 235 m²
Appartementen totaal (267A & 267AB): circa 125 m²

Kadastraal Gemeente Geleen, sectie G, nummer 951
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1915
Bereikbaarheid Goed, op enkele minuten van het centrum van Geleen, nabij diverse bushaltes en uitvalswegen richting de A2, A76 en de A79.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Bedrijfsruimte / horeca:
Ingangsdatum: 1 december 2017
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: 1 december 2018
Huurprijs: € 12.000,- per jaar.*

*Eigenaar restaurant gebruikt dit nu als opslag en huurt het pand tenminste voor één jaar om het restaurant op te knappen. Huidige functie: opslag.

Appartement 267-A:
Ingangsdatum: 1 juni 2016
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende voor: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 7.620,- per jaar.

Appartement 2:
Ingangsdatum: 1 februari 2017
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 6.000,- per jaar.

Totale huursom: € 25.620,- per jaar.

Huurder zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen. 

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.100

Investeringsprofiel

 

Huursom € 25.620,- per kaar
Koopsom € 240.000,- K.K.
Factor 9,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er loopt een servicecontract voor de huur van de cv-installaties. Dit betreft een bijdrage van € 70,- per maand.

Algemeen:
Gemeente Sittard-Geleen
Internet: Gemeente Sittard-Geleen
Inwoners: ca. 100.000
Oppervlakte: ca. 80.62 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Geleen

Burgemeester Lemmensstraat 267, 267A & 267B, Geleen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.