Beleggingsobject Rotterdam

Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB

Aegidiusstraat 194AB
3061 XT Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 465.000,- K.K.

Aangeboden wordt deze authentieke tussenwoning van circa 157 m² vloeroppervlakte gelegen in de wijk Kralingen op slechts zes minuten fietsafstand van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam.

Het object verkeert in een goede staat van onderhoud, gedeeltelijk voorzien kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een c.v.-combiketel uit 2009 ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening. In totaal zijn er drie badkamers, waarvan twee met toilet. Verder is er één keuken en een woonkamer in het object aanwezig. 

Het gehele pand wordt verhuurd onder één huurovereenkomst aan een DGH-woongroep (Duurzaam Geemeenschappelijk Huishouden) van zes internationele studenten. Dit Duurzaam Gemeenschappelijk Huishouden voldoet aan alle wettelijke vereisten en zo ook de bouwkundige zaken van het pand (een gemeentelijk schrijven hiervan is aanwezig). 

Diverse bushaltes en tramhaltes zijn op loopafstand van het object gelegen waarmee het centrum van Rotterdam en de Universiteit/Hogeschool zeer goed zijn te bereiken. Het object leent zich uitstekend voor de verhuur aan studenten. De Aegidiusstraat is daarbij een zeer gewilde locatie, zowel voor internationals, young professionals en gezinnen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 19 februari 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 67 m2
Vloeroppervlakte 157 m2

Circa 157 m² vloeroppervlakte (bron: Bagviewer)

Kadastraal Gemeente Kralingen, sectie F, nummer 1159
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1902
Bereikbaarheid Zeer goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 augustus 2017
Termijn: 1 jaar
Eindigt per: 31 juli 2018
Opzegtermijn: 1 maand
Huurprijs: € 2.880,-

De huurders zijn zelf contractant met de nutsbedrijven.

De huidige verhuurder gaat uit van een verhoging naar € 3.120,- kale huur per jaar per 31 juli 2018. 

Huurders Internationale studenten
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 2.880

Investeringsprofiel

 

Huursom € 34.560,00 kale huur per jaar
Koopsom € 465.000,- K.K.
Factor 13,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: Rotterdam
Inwoners: 633.500
Oppervlakte: ca. 319 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingsobject Rotterdam Rotterdam studentenpand Kamerverhuurpand Rotterdam Kralingen beleggingsobject Beleggingsobject Kralingen Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Verhuurd vastgoed Kralingen Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB Vastgoed Kralingen

Kadastraal

Rotterdam Kralingen, Aegidiusstraat 194AB

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam Kralingen

Aegidiusstraat 194AB, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.