Nijmegen, Fanfarestraat 38

Nijmegen, Fanfarestraat 38

Fanfarestraat 38
6544 NX Nijmegen, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 245.000,- K.K.

Deze belegging betreft een net kamerverhuurpand van circa 129 m², gelegen in Nijmegen-West. Het object wordt momenteel verhuurd aan vier studenten. Het object beschikt over een vergunningsvrije verklaring tot 1 januari 2018. Per deze datum wordt de nieuwe omzettingsvergunning aangevraagd die reeds is toegezegd door de Gemeente Nijmegen.

Het object is in 2014 volledig gerenoveerd en verkeert derhalve in goede staat van onderhoud. In 2006 is er een gedeelte aangebouwd. Op de begane grond bevindt zich één kamer met eigen keuken en een toilet dat door alle bewoners wordt gedeeld. Op de eerste verdieping zijn twee kamers gesitueerd voorzien van eigen wastafel, een tweede keuken en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel en douchecabine. Op de zolderetage bevindt zich de vierde kamer voorzien van dakkapel en eigen wastafel. Op deze etage bevindt zich tevens diverse bergruimte waar onder andere de cv-installatie is gesitueerd.

Het object is gunstig gelegen in een rustige en groene omgeving. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum voorzien van een Coop supermarkt, DA Drogisterij en diverse lokale retailers. Op circa tien minuten fietsafstand is het historisch en bruisende stadscentrum van Nijmegen te bereiken dat is voorzien van een breed scala aan internationale en landelijke winkelformules alsmede diverse lokale retailers, horeca, musea en bezienswaardigheden. Op circa vier kilometer fietsafstand bevinden zich de Radboud Universiteit en de Hogeschool (HAN). Het Goffertpark met haar water en groen is op loopafstand gelegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving. Het object is uitstekend bereikbaar per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A50, A73 en de A326. Een bushalte is om de hoek gelegen en het Centraal Station ligt op circa vier kilometer afstand. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging maandag 16 april 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 128 m2

Begane grond: circa 62 m²
Eerste verdieping: circa 45 m²
Zolder: circa 22 m²

Kadastraal Gemeente Neerbosch, sectie H, nummer 2016.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1985
Bereikbaarheid Zeer goed, op tien minuten fietsafstand van Nijmegen centrum en het centraal station en nabij diverse uitvalswegen richting de A15, A50, A73 en A326.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamer 1 begane grond:
Ingangsdatum: 12 mei 2014
Opzegtermijn: 2 maanden
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 6.847,68 incl. servicekosten

Kamer 2 voorzijde eerste verdieping:
Ingangsdatum: 1 november 2015
Opzegtermijn: 2 maanden
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 4.447,56 incl. servicekosten

Kamer 3 achterzijde eerste verdieping:
Ingangsdatum: 1 november 2017
Opzegtermijn: 2 maanden
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 4.320,- incl. servicekosten

Kamer 4 tweede verdieping:
Ingangsdatum: 1 januari 2017
Opzegtermijn: 2 maanden
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 4.805,88 incl. servicekosten

Totale brutohuursom: € 20.421,12 per jaar.

Kosten:
Gas / water / licht: € 2.404,08 per jaar.
Tv en internet: € 595,92 per jaar.*

*Momenteel is er een contract bij Ziggo voor supersnel internet, dit kan worden teruggebracht naar 'normaal internet', hetgeen € 300,- per jaar scheelt aan kosten.

Totale nettohuursom: € 17.421,12 per jaar.

Huurders Studenten
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.421,00 per jaar
Koopsom € 245.000,- K.K.
Factor 14,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er loopt een servicecontract voor onderhoud van cv-installatie en riolering. Verder is er een contract met Ziggo voor tv en internet dat is weergegeven onder de huurgegevens. Het beheer ten aanzien van de huurpenningen is momenteel uitbesteed aan Nederwoon te Apeldoorn voor een bedrag van € 121,- per maand. Opdrachtgever heeft nooit leegstand gehad. Dit contract is ter overname.

Algemeen:
Gemeente Nijmegen
Internet: Gemeente Nijmegen
Inwoners: ca. 175.000
Oppervlakte: ca. 57.6 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Nijmegen

Fanfarestraat 38, Nijmegen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.