Vlissingen

Vlissingen

Adres op aanvraag
Vlissingen, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 245.000,- K.K.

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand van circa 188 m², gelegen nabij het centrum Vlissingen. Het object wordt momenteel middels een actief en keurig beheerbedrijf verhuurd aan voornamelijk internationale studenten. Per maart 2017 is er een nieuwe huisvestingsverordening van kracht in Vlissingen waarbij kamerverhuurvergunningen worden afgegeven voor de duur van telkens drie jaar. Dit object voldoet aan alle eisen van gemeente en brandweer en verkrijgt begin 2018 de vergunning nieuwe stijl.

Het object verkeert in nette staat van onderhoud. Recent zijn er nieuwe dakpannen geplaatst en zijn de goten vervangen. Het object wordt verwarmd middels een HR cv-installatie en is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. Het object wordt actief bijgehouden ten aanzien van onderhoud, als er iets stuk is wordt dit direct vervangen en wekelijks wordt het object schoongemaakt door een schoonmaakdienst. In het pand bevinden zich acht verhuurde kamers. Er is een gemeenschappelijke keuken en op de begane grond en de eerste verdieping bevindt zich een badkamer voorzien van douche en wastafel. Op de begane grond is recent een extra douche gerealiseerd. Er is een toilet gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping. Op de tweede verdieping, de zolder, bevindt zich een sfeervolle gemeenschappelijke woonkamer van circa 24 m². Er is een gemeenschappelijke tuin aanwezig. Er is veel aandacht besteed aan de brandveiligheid waarbij elke etage is voorzien van een brandblusser, nooduitgang, vluchtroute, plattegrond en branddeken.

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum van Vlissingen alsmede de HZ University of Applied Sciences. Het centrum van Vlissingen herbergt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden. De prachtige boulevard en het strand zijn op slechts enkele minuten fietsafstand gelegen. Vlissingen staat internationaal gezien zeer goed aangeschreven als studentenstad. Jaarlijks trekken circa duizend nieuwe studenten naar Vlissingen voor hun studie. De HZ University biedt een breed scala aan studies aan en staat bekend om gespecialiseerde studies in Land & Water, Zeevaart & Logistiek en Techniek & Innovatie. Het object is prima te bereiken per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A58. 

Mogelijkheid is er om het lopende beheercontract voort te zetten. Het huidige beheerbedrijf is in staat zorg te dragen voor totaal beheer. Zij kennen de studentenmarkt in Vlissingen en hebben goede contacten met de opleidingsinstituten en studentenorganisaties. Zij hanteren een persoonlijke aanpak en dragen zorg voor nette panden met leuke huurders. In verhouding tot een 'normaal beheerbedrijf' verleent dit bedrijf extra service en diensten.  

Opdrachtgever is in bezit van vier kamerverhuurpanden in Vlissingen. De mogelijkheid is er om alle vier deze panden in één keer over te nemen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 6 maart 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 188 m2

Begane grond:
Kamer 1: circa 20 m²
Kamer 2: circa 19.8 m²

Eerste verdieping:
Kamer 3: circa 20 m²
Kamer 4: circa 19.8 m²
Kamer 5: circa 8.2 m²
Badkamer: circa 5 m²

Tweede verdieping:
Kamer 6: circa 17.7 m²
Kamer 7: circa 13.1 m²
Kamer 8: circa 13.1 m²
Gemeenschappelijke woonkamer: circa 24 m²

Keukens, twee toiletten en gang begane grond en verdieping niet meegenomen in meting.

Kadastraal Gemeente Vlissingen, sectie A, nummer 2227.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1912
Bereikbaarheid Goed, nabij het centrum van Vlissingen en nabij diverse uitvalswegen richting de A58.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamer 1: € 375,-
Kamer 2: € 375,-
Kamer 3: € 375,-
Kamer 4: € 375,-
Kamer 5: € 200,-
Kamer 6: € 335,-
Kamer 7: € 335,-
Kamer 8: € 335,-

Totale bruto huursom kamers: € 32.460,- per jaar.

Dit betreffen huurprijzen inclusief gas, water, licht, tv, internet, stoffering, meubilering en schoonmaak algemene ruimtes.

Kosten:
Elektra en gas: € 3.239,- per jaar.
Water en kabel: € 625,59 per jaar.
Internet: € 726,- per jaar. 

Totale huursom na aftrek bovengenoemde kosten: € 27.869,59 per jaar.

Huurders (Internationale) studenten

Investeringsprofiel

 

Huursom € 27.870,00 per jaar.
Koopsom € 245.000,- K.K.
Factor 8,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er loopt momenteel een contract met een beheerbedrijf voor totaal beheer. Het contract is ter overname waarbij de condities bespreekbaar zijn. Een huurgarantie van twee jaar is bespreekbaar.

Algemeen:
Gemeente Vlissingen
Internet: www.vlissingen.nl
Inwoners: ca. 44.451
Oppervlakte: ca. 344.8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Er is nog geen kaart van dit object beschikbaar.

Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vlissingen

Vlissingen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.