Beleggingspanden.nl
Vlissingen

Vlissingen

Adres op aanvraag
Vlissingen, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 195.000,- K.K.

Deze belegging betreft een net kamerverhuurpand van circa 166 m² te Vlissingen. Het object wordt momenteel verhuurd aan voornamelijk internationale studenten. Per maart 2017 is er een nieuwe huisvestingsverordening van kracht in Vlissingen waarbij kamerverhuurvergunningen worden afgegeven voor de duur van telkens drie jaar. Dit object voldoet aan alle eisen van gemeente en brandweer en verkrijgt begin 2018 de vergunning nieuwe stijl.

De woning bestaat uit acht kamers, gezamenlijke hal, ruime woonkeuken, een toilet en een douche. Het object wordt verwarmd middels een HR Nefit cv-installatie uit 2016. De kozijnen zijn deels van kunststof en deels van hout. Er is deels dubbele beglazing. Recent zijn de  dakpannen vernieuwd en gedeeltelijk de goten.

Het object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van zowel het centrum van Vlissingen alsmede de HZ University of Applied Sciences. Het centrum van Vlissingen herbergt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en gezellige horecagelegenheden. De prachtige boulevard en het strand zijn op slechts enkele minuten fietsafstand gelegen. Vlissingen staat internationaal gezien zeer goed aangeschreven als studentenstad. Jaarlijks trekken circa duizend nieuwe studenten naar Vlissingen voor hun studie. De HZ University biedt een breed scala aan studies aan en staat bekend om gespecialiseerde studies in Land & Water, Zeevaart & Logistiek en Techniek & Innovatie. Het object is prima te bereiken per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A58. 

Mogelijkheid is er om het lopende beheercontract voort te zetten. Het huidige beheerbedrijf is in staat zorg te dragen voor totaal beheer. Zij kennen de studentenmarkt in Vlissingen en hebben goede contacten met de opleidingsinstituten en studentenorganisaties. Zij hanteren een persoonlijke aanpak en dragen zorg voor nette panden met leuke huurders. In verhouding tot een 'normaal beheerbedrijf' verleent dit bedrijf extra service en diensten.

Opdrachtgever is in bezit van vier kamerverhuurpanden in Vlissingen. De mogelijkheid is er om alle vier deze panden in één keer over te nemen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 6 maart 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 166 m2
Kadastraal Gemeente Vlissingen, sectie E, nummer 2998
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1900 (bron BAG viewer)
Bereikbaarheid Goed, nabij het centrum van Vlissingen en nabij diverse uitvalswegen richting de A58.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
KamerOppervlakteBruto huurprijs p/mBruto huurprijs p/j
Kamer 115 m² € 290,-€ 3.480,-
Kamer 214 m²€ 290,-€ 3.480,-
Kamer 310 m²€ 200,- € 2.400,-
Kamer 413 m²€ 300,- € 3.600,-
Kamer 512 m²€ 245,- € 2.940,-
Kamer 613,5 m²€ 300,- € 3.600,-
Kamer 713 m²€ 300,- € 3.600,-
Kamer 813,5 m²€ 300,- € 3.600,-
Totaal € 2.225,-€ 26.700,-


Dit betreffen huurprijzen inclusief gas, water, licht, tv, internet, stoffering, meubilering en schoonmaak algemene ruimtes.

Kosten:
Elektra & gas: € 2.152,- per jaar 
Water en kabel: € 602,- per jaar 
Internet: € 438,- per jaar 
Totaal: € 3.192,- per jaar 

Bruto huur minus bovengenoemde kosten: € 23.508,- per jaar. 

Huurders Voornamelijk internationale studenten.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 23.508,- na aftrek G/W/L/I per jaar.
Koopsom € 195.000,- K.K.
Factor 8,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Beheerovereenkomst: 
Er loopt momenteel een contract met een beheerbedrijf voor totaal beheer. Het contract is ter overname waarbij de condities bespreekbaar zijn. Een huurgarantie van twee jaar is bespreekbaar.

Algemeen:
Gemeente Vlissingen
Internet: www.vlissingen.nl
Inwoners: 44.500
Oppervlakte: ca. 344 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Er is nog geen kaart van dit object beschikbaar.

Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vlissingen

Vlissingen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.