Weesp, Flevolaan 22

Weesp, Flevolaan 22

Flevolaan 22
1382 JZ Weesp, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 625.000,- K.K.

Deze belegging betreft een bedrijfshal met kantoorruimte van circa 1.055 mmet buitenruimte en zes parkeerplaatsen, gelegen op Industrieterrein Noord in Weesp.

Het object bestaat uit een receptie, kantoren, vergaderzalen, kantine en een hoge werkplaats/productieruimte. Het omsloten buitenterrein is circa 310 m2 en verhard middels stelconplaten, die recentelijk opnieuw zijn gesteld door een grondwerker.

Het geheel is medio 2016 aan de achterzijde geschilderd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object heeft een betonnen constructie met betonnen vloeren en is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Aan de achterzijde zijn de kozijnen recentelijk geschuurd en is het ontbrekende beglazingskit bijgewerkt en opgeschilderd. Het platte dak is in medio 2006/2007 vernieuwd, heeft een bitumineuze bedekking, is geïsoleerd en voorzien van kunststof lichtstraten. De kantoren worden verwarmd door middel van een eigen cv-installatie en de bedrijfsruimte middels gasheaters. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische laad- en losdeur.

Industrieterrein Noord staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan bedrijven. Het industrieterrein is goed te bereiken middels de N236 (Diemen - Bussum), A9 (Diemen - De Kooy) en A1 (Amsterdam - Duitse grens). Station Weesp is op circa 2 kilometer afstand gelegen en de dichtstbijzijnde bushalte op circa 650 meter. In de periode 2014-2040 groeit de bevolkingsontwikkeling met 37,9%. Deze groei is tevens te zien in het nieuwbouwplan Bloemendalerpolder, waar een nieuw woonlandschap wordt ontwikkeld met 2.750 woningen. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 13 maart 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.524 m2
Vloeroppervlakte 1.055 m2

Bedrijfsruimte: circa 785 m2 vvo
Kantoorruimte: circa 270 m2 vvo (waarvan 135 m² op de verdieping)
Buitenterrein: circa 310 m2 vvo

Kadastraal Gemeente Weesp, Sectie C, Nummer 1815
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1972
Bereikbaarheid Goed
Energielabel In aanvraag

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Vertical Vision B.V. 
Ingangsdatum: 1 mei 2006
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Momenteel lopende tot: 1 mei 2021
Huurprijs: € 55.879,92 excl. btw per jaar

De huurder is zelf contractant voor de nutsvoorzieningen en servicecontracten en voert zelf onderhoud aan de binnenzijde uit.  


Investeringsprofiel

 

Huursom € 55.880,00 excl. btw per jaar
Koopsom € 625.000,- K.K.
Factor 11,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Weesp
Internet: www.weesp.nl
Inwoners: ca. 18.830
Oppervlakte: ca. 21,8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Weesp

Flevolaan 22, Weesp
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.