Beleggingspanden.nl
Renkum, Dorpsstraat 86-88

Renkum, Dorpsstraat 86-88

Dorpsstraat 86-88
6871 AN Renkum, Gelderland.

Te koop Te koop  € 625.000,- K.K.

Deze belegging betreft een karakteristiek pand bestaande uit een winkelruimte van circa 414 m² en een bovenwoning van circa 275 m², gelegen in de hoofdstraat van het kernwinkelgebied van Renkum. De winkelruimte is momenteel verhuurd aan Blokker B.V. die dat op haar beurt onderverhuurd aan de formule OP=OP Voordeelshop. De bovenwoning wordt kamergewijs en langdurig verhuurd aan een organisatie die zich richt op personeelshuisvesting. De omgevingsvergunning voor kamerverhuur alsmede de gebruiksmelding is aanwezig.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Het object is recent voorzien van schilder- en renovatiewerk aan de voorgevel. De regenpijpen zijn vervangen door zinken regenpijpen. De bovenwoning is omgebouwd om deze geschikt te maken voor kamerverhuur. Op de eerste verdieping bevinden zich vijf kamers, keuken, separaat toilet en twee badkamers. Eén van de badkamer beschikt over een wastafel, bad en toilet en de ander over een wastafel en douche. Er is een ruim dakterras aanwezig. Op de tweede verdieping zijn nog eens vijf kamers gesitueerd. Op de eerste etage, te weten aan de rechterzijde van het object, bevindt zich een brandtrap die dienst doet als nooduitgang.

Het object is gunstig gelegen in het kernwinkelgebied van Renkum in de nabijheid van diverse landelijke winkelformules waaronder: Kruidvat, Etos, Plus, Albert Heijn, Bruna, Action. Verder bevinden zich in de kern van het centrum diverse lokale retailers en gezellige horeca. Achter het object zijn diverse eigen parkeerplaatsen gelegen en op loopafstand bevinden zich diverse gratis parkeergelegenheden. Renkum beschikt over een verzorgingsgebied van ruim 31.000 mensen. Op geringe afstand van de Gemeente Renkum ligt het Nationale Park 'De Hoge Veluwe'. De gemeente is rijk aan natuur, kastelen en landgoederen. Het object is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar per bus middels een bushalte die op loopafstand is gelegen. Per auto is het object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en de A50,

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 24 september 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 689 m2

Winkelruimte:
Begane grond: circa 298.88 m²
Kelder: circa 115.14 m²
Bovenwoning:
Begane grond-/entree: circa 9.42 m²
Eerste etage: circa 131.4 m²
Tweede etage: circa 133.70 m²

Metrage conform NEN 2580:2007

 

Kadastraal Gemeente Renkum, sectie D, nummer 3241.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1950
Bereikbaarheid Goed, in het centrum van Renkum, nabij een bushalte en middels diverse uitvalswegen vanaf de A12, A15 en A50.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Dorpsstraat 86 winkelruimte:
Ingangsdatum: 1 februari 2015
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 februari 2020
Huurprijs: € 30.314,51 excl. btw per jaar.

Dorpsstraat 88 bovenwoning:
Ingangsdatum: 1 mei 2017
Termijn: 10 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 mei 2025
Huurprijs: € 25.000,- excl. btw per jaar.

Totale huurprijs: € 55.314,51 per jaar.

Huurders Blokker B.V.
IPV B.V.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 55.315,- excl. btw per jaar.
Koopsom € 625.000,- K.K.
Factor 11,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Renkum
Internet: Gemeente Renkum
Inwoners: ca. 31.380
Oppervlakte: ca. 47.12 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Ronald Nuijt
Vredehofstraat 3
3761 HA SOEST
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Renkum

Dorpsstraat 86-88, Renkum
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.