Schiedam, Singel 228 - 232

Schiedam, Singel 228 - 232

Singel 228 - 232
3112 GZ Schiedam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 850.000,- K.K.

Deze belegging betreft twee compleet gerenoveerde panden bestaande uit twee verhuurde winkelpanden en zes zelfstandige bovenwoningen van in totaal circa 550 m², gelegen op loopafstand van trein- en metrostation Schiedam Centraal. De panden beschikken over een kelder en de woonruimtes op de derde verdieping hebben een balkon. 

Singel 228 en Singel 232 bestaan uit een winkelruimte met beletage en drie zelfstandige bovenwoningen met ondergrond en tuin. De objecten zijn traditioneel gebouwd, hebben gemetselde gevels en houten vloeren. Beide objecten worden verwarmd door middel van 4 cv-ketels. Tijdens de renovatie in 2012 zijn nieuwe keukens en badkamers aangelegd en nieuwe kunststof kozijnen aan zowel de voorzijde als achterzijde van de twee objecten geplaatst. Verder zijn beide panden opnieuw geschilderd en behangen en voorzien van nieuwe meubilering en stoffering. Daarnaast is de elektra installatie van Singel 228 geheel vernieuwd en Singel 232 gedeeltelijk vernieuwd en is de afvoer van beide objecten vervangen. Medio 2010 zijn de gevels aan de voor- en achterzijde compleet gereinigd.

De twee centrale panden zijn gelegen op een afstand van circa 900 m van het centrum. In de nabije omgeving zijn diverse winkel- en eetgelegenheden (waaronder supermarkt Spar), horeca, kunst- en culturele instellingen gevestigd. Het is mogelijk om voor het object betaald te parkeren en de Rijksweg A20 (Westerlee - Gouda) is binnen zes autominuten te bereiken. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 193 m2
Vloeroppervlakte 550 m2
Kadastraal Gemeente Schiedam, Sectie I, Nummer 2820 (228 AB) & Gemeente Schiedam, Sectie I, Nummer 2882 (232 AB)
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1928
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale huursom: € 72.864,- per jaar*

*Huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar. 

Huurders Singel 228 - winkel: kapper
Singel 232 - winkel: cafetaria
Bovenwoningen: particulieren

Investeringsprofiel

 

Huursom € 72.864,00 per jaar
Koopsom € 850.000,- K.K.
Factor 11,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Schiedam
Internet: http://www.schiedam.nl
Inwoners: 77.835
Oppervlakte: circa 19,9 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Schiedam

Singel 228 - 232, Schiedam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.