Beleggingspanden.nl
Beleggingspand Amsterdam

Beleggingspand Amsterdam

Amsteldijk 128A, 129-1, 129-2
1078 RT Amsterdam, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 645.000,- K.K.

Beleggingsobject bestaande uit een bedrijfsruimte van circa 67 m² VVO en twee laag verhuurde appartementen, elk ter grootte van circa 44 m². De gebouwen vormen de stedenbouwkundige poort tot Plan Zuid en de vroegere Amstellaan en zijn daardoor zeer beeldbepalend. Komend vanaf de Berlagebrug zijn deze stoere, symmetrische blokken niet te missen. De bovenste verdieping van de hoogste hoekdelen kijken uit over zowel de Vrijheidslaan als de Amstel met een soort uitkijktorens. Opvallend zijn een halfrond granieten object op de hoek bij de Uithoornstraat (als een soort stootkussen) en een kunstig abstract baksteenornament op de Vrijheidslaan. Bijzonder zijn de landelijk aandoende houten luikjes met een driehoekig raampje, boven in de torens, evenals en de grote overstekken. Hier en daar zijn wat licht golvende raampartijen en golvingen in de gevel te zien. Het complex is een goed voorbeeld van de op Frank Lloyd Wright geïnspireerde, late Amsterdamse Schoolstijl.

Het object is gelegen aan de Amstel in de Rivierenbuurt, nabij de Berlagebrug, Amstelstation en het Amstelhotel. Het is een uitstekend bereikbare locatie op de grens van de populair wijk de Pijp en de Rivierenbuurt in Amsterdam stadsdeel Zuid. In de directe omgeving treft men een ruim aanbod van onder andere winkels (o.a. op de Rijnstraat, Maasstraat en Van Woustraat), restaurants, cafés en supermarkten. Ook het Martin Luther Kingpark ligt op loopafstand. 

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van drie cv-installaties en dubbel glas. Het gehele pand, waar acht appartementsrechten onderdeel van uit maken, wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Het object is gesitueerd op circa 2,3 kilometer afstand van de snelweg A10 (Ring Amsterdam). De bereikbaarheid met eigen vervoer is derhalve goed te noemen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed te noemen. Om de hoek zijn de haltes voor tramlijn 4 en 12 en buslijn 65 gesitueerd. Tevens is op circa 650 meter NS intercity station Amsterdam-Amstel gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 1 februari 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Bedrijfsruimte 128A:
67,49 m² VVO
95,16 m² BVO

Dit betreft splitlevel unit verdeeld over de begane grond en een kelder. 

Voor de bedrijfsruimte is een meetcertificaat conform NEN 2580 aanwezig.

Appartement 129-1:
ca. 44 m²

Dit betreft een driekamer appartement op de eerste etage.

Appartement 129-2:
ca. 44 m²

Dit betreft een driekamer appartement op de tweede etage.

De grootte van de appartementen is afkomstig uit de BAG, deze ruimte is niet ingemeten conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie V V, nummer 10691 A2, A3, A5.
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1923

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Bedrijfsruimte 128A:
Ingangsdatum: 1 januari 2018
Termijn: 2 jaar
Verlenging: telkens 1 jaar
Opzegtermijn: 6 maanden
Momenteel lopende tot: 1 januari 2020
Huurprijs: € 16.415,- excl. btw per jaar
Waarborgsom: € 4.965,54

Appartement 129-1:
Huurprijs: € 1.944,00 per jaar (excl. watergeld)

Appartement 129-2:
Huurprijs: € 2.520,00 per jaar (excl. watergeld)

De woningen zijn laag verhuurd.

Actuele huursom: € 20.879,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 645.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Het object is gelegen op grond die in voordurende erfpacht is uitgegeven. De erfpacht kan voor het eerst worden herzien per 16 oktober 2046. De canon kan jaarlijks worden geindexeerd. Actuele canon: € 1.042,53 per jaar.

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Het verkochte is gelegen binnen een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. De totale bijdrage voor de drie appartementsrechten bedraagt € 185,49 per maand.

Algemeen:
Internet: www.amsterdam.nl
Oppervlakte: 219,5 km2
Inwoners: 844.947


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Ronald Nuijt
Vredehofstraat 3
3761 HA SOEST
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Amsteldijk 128A, 129-1, 129-2, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.