Den Haag, Spotvogellaan 53a

Den Haag, Spotvogellaan 53a

Spotvogellaan 53a
2566 PC Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 279.000,- K.K.

Deze belegging betreft een ruime dubbele bovenwoning van circa 88 m², gelegen in de prachtige Vogelwijk, op loopafstand van het strand. De woning wordt momenteel verhuurd aan een particulier. Het object is gelegen in een gebied dat door de gemeente is aangewezen als beschermd stadsgezicht 

De staat van onderhoud aan de binnen- en buitenzijde is goed te noemen. In december 2017 zijn de kozijnen aan de achterzijde vervangen en is er een nieuwe Remeha cv-ketel geplaatst. Eerder is er een nieuwe dakkapel geplaatst. Aan de voorzijde van het object zijn kunststof kozijnen geplaatst en aan de achterzijde houten kozijnen, vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing. Ten aanzien van de elektra zijn er negen groepen met een aardlekschakelaar. De onderhoudsstaat van keuken en sanitair zijn zeer goed en alle kamers zijn voorzien van fraaie laminaatvloeren.

De woning is bereikbaar middels een entree in de voortuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met garderobe, modern toilet, lichte en sfeervolle woonkamer met bijgetrokken voorzijkamer voorzien van authenthieke schuifseparatie met glas in lood, twee vaste kasten, twee gestuukte schouwen, toegang tot balkon op Noord-Westen en toegang tot de moderne keuken voorzie van luxe inbouwapparatuur. Op de tweede verdieping beschikt de woning over  een overloop met vaste kast, waskamertje met wasmachine-/drogeraansluitingen en opstelplaats cv-ketel, voorslaapkamer met dakkapel, vaste kastenwand en knieschotten, lichte achterslaapkamer met vaste kastenwand en riante dakkapel en moderne badkamer voorzien van een grote dakkapel, wastafel en inloopdouche.

Het object is uitstekend gelegen op loopafstand van zee en duinen, het Westduinpark en Bosjes van Pex. Op circa vijf minuten fietsafstand bevindt zich een winkelcentrum voorzien van diverse landelijke winkelformules zoals: Plus Supermarkt, Kruidvat, Zeeman, Bart Smit, Hunkemoller, Blokker, Hema, Etos, Bruna, Shoeby en Praxis en diverse lokale retailers en gezellige horeca. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een bushalte. Middels diverse uitvalswegen zijn de A4, A12 en A13 goed te bereiken.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 3 april 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 88 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Loosduinen, sectie I, nummer 6511 A2.
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1951
Bereikbaarheid Goed, op circa een kwartier afstand van Den Haag centrum, nabij bushaltes en diverse uitvalswegen richting de A4 en A12.
Energielabel E (Voorlopig)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 april 2013
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 15.600,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.100
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 279.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
De grond is door de Gemeente Den Haag in erfpacht uitgegeven. De erfpacht loopt tot 1 januari 2021. Het huidige erfpachtcanon bedraagt € 45,38 per jaar. Op 1 januari 2021 wordt de erfpacht herzien en bedraagt de nieuwe canon € 448,80.

Vereniging van eigenaren:
Er is geen actieve VvE. Er zal een VvE moeten worden opgericht in samenspraak met nummer 53 dat bestaat uit 9/20 onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: www.denhaag.nl
Oppervlakte: 98,1 km2 
Inwoners: 514.644


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Spotvogellaan 53a, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.