Leeuwarden, Schenkenschans 1

Leeuwarden, Schenkenschans 1

Schenkenschans 1
8912 AL Leeuwarden, Friesland.

Verkocht Verkocht  € 1.950.000,- K.K.

Dit perifere winkelpand van circa 2.800 m² VVO, is gelegen op goede zichtlocatie van de doorgaande weg, op bedrijven- en winkelpark ‘De Zwette’ te Leeuwarden, nabij de uitvalswegen op de Haak om Leeuwarden (rijkswegen net A-31).

Het complex is thans onderverdeeld in twee winkelruimten (drie formules te weten Keuken Kampioen, Keuken concurrent en Sanidirect), welke in zijn geheel worden verhuurd aan Keukenconcurrent Holding B.V. en Keukenkampioen Holding B.V. (allen onderdeel DMG).

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een in 1999 gebouwde winkelruimte/showroom. De bouwaard betreft een staalconstructie bekleed met geïsoleerde gevelelementen, plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en gladde betonvloer op de begane grond en verdieping. Ramen, deuren en kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium/staal en voorzien van dubbel glas.

Er zijn circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.724 m2
Vloeroppervlakte 2.800 m2

Bruto vloeroppervlak van circa 3.000 m² (Verhuurbaar vloeroppervlak circa 2.800 m²).

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Huizum, sectie E, nummer 2301, 2302, 2303, 2304, 2305.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1999
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 juni 2006
Termijn: 10 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 juni 2021
Huurprijs: € 209.295,87 excl. btw per jaar
Bankgarantie: € 59.500,-

Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 209.295,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 1.950.000,- K.K.
Factor 9,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Exploitatielasten (2016):
OZB/rioolbelasting: € 6.181,12
Waterschapslasten: € 854,20
Verzekering opstal: € 2.565,48

Algemeen:
Internet: www.leeuwarden.nl
Oppervlakte: 170,2 km2
Inwoners: 108.667 [2017]

Leeuwarden is qua inwonertal de 25e gemeente van Nederland en na Groningen de tweede grootste gemeente in Noord Nederland.

Verder over Leeuwarden:
- Hoofdstad van Friesland
- Culturele hoofdstad 2018
- Uit rapport Rabobank 2014: “Factoren achter omvang winkelbestedingen in gemeente”. De  grootste gemeenten in ons land zijn de belangrijkste winkelcentra. Ze gaan in de ranglijst van Nederlandse gemeenten niet alleen aan kop qua inwonertal, maar ook qua aantal winkels en qua omvang van de detailhandelsbestedingen. Deze rangorden komen echter niet volledig overeen. Alleen de vier grootste gemeenten nemen telkens dezelfde positie in. Arnhem, Breda, Emmen, Haarlem, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Leiden en Maastricht hebben als winkelstad echter een veel hogere rang dan op basis van hun inwonertal. Almere, Delft, Zaanstad en Zoetermeer hebben als winkelstad juist een relatief lage rang. Deze variatie in rangorden duidt erop dat het inwonertal en het aantal winkels in een gemeente niet de enige factoren zijn die de omvang van de detailhandelsbestedingen in een gemeente bepalen. Ook de ruimtelijke structuur van het winkelbestand, de samenstelling van het winkelaanbod, de omvang van de afzetmarkt en het gedrag van de consument spelen een rol.

Bedrijven- en winkelpark ‘De Zwette’ ligt aan de Westkant van Leeuwarden. Via de Haak om Leeuwarden bent u zo op De Zwette www.dezwette.nl. Neem op de A-31 afslag 24 en u komt via het aquaduct op het bedrijven en winkelpark De Zwette. Hier kunt u uw hart ophalen aan een breed aanbod van bedrijvigheid. Bouwmarkten, badkamers, meubelen, alles voor de baby, auto’s nieuw en gebruikt maar ook onderdelen en auto schade herstellers. Dienstverlening zoals accountants en verzekeringen, re-integratie, maar ook sportscholen en opleidingsinstituten. Bouwbedrijven, installateurs en schilderbedrijven. Om nog maar niet te spreken van de hightech bedrijven, voedingsindustrie, machinebouwers, te veel om allemaal op te noemen.

Het bedrijven- en winkelpark ligt derhalve direct nabij het rijksnelwegennet A-31 op 75 minuten rijden met de auto vanaf Amsterdam.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1 Leeuwarden, Schenkenschans 1

Kadastraal

Leeuwarden, Schenkenschans 1

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Leeuwarden

Schenkenschans 1, Leeuwarden
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.