Heerlen, Zeswegenlaan 143

Heerlen, Zeswegenlaan 143

Zeswegenlaan 143
6412 HE Heerlen, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 72.500,- K.K.

Deze belegging betreft een verhuurde hoekwoning van in totaal circa 104 m² met tuin, gelegen in stadsdeel Heerlen-Stad. De perceeloppervlakte is circa 131 m². 

Het object verkeert in matige onderhoudsstaat aan zowel de binnen- als buitenzijde. De woning beschikt volledig over houten kozijnen en deels over isolatieglas. De cv-installatie is in eigendom en de technische staat van het dak en de fundering zijn goed. Er is geen recentelijk onderhoud uitgevoerd. 

In de nabije omgeving van de woning zijn diverse voorzieningen gesitueerd, waaronder de supermarkt ALDI, een postkantoor, tandartspraktijk en huisartsenpost. Woonboulevard Heerlen (met onder andere de IKEA) is op circa 2,5 km afstand gelegen. Het object is goed te bereiken door zowel eigen- als openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 400 m loopafstand gelegen. De N281 (Hoensbroek - Nijswiller) is binnen 7 autominuten te bereiken. Via deze provinciale weg is de Rijksweg A76 (Belgische grens - Duitse grens) erg goed te bereiken. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 29 maart 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 131 m2
Vloeroppervlakte 104 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Heerlen, sectie R, nummer 3185
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1983
Bereikbaarheid Goed
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 november 2011
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 2 maanden
Huurprijs*: € 7.642,- per jaar

* Huurders zijn zelf contractant met de nutsbedrijven.

Huurders Particulier
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op 1 juli.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 7.642,00 per jaar
Koopsom € 72.500,- K.K.
Factor 9,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Heerlen
Internet: http://www.heerlen.nl
Inwoners: circa 86.950
Oppervlakte: circa 45,5 km²

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143 Heerlen, Zeswegenlaan 143

Kadastraal

Heerlen, Zeswegenlaan 143

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Heerlen

Zeswegenlaan 143, Heerlen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.