Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a

Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a

Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a
5571 GV Bergeijk, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 149.000,- K.K.

Verhuurde kavel van 793 m² met opstal dat in gebruik is als zogenaamde koperdraad centrale voor KPN. De locatie gesitueerd in een woonwijk, nabij het het centrum van Bergeijk met alle voorzieningen, zoals winkels en scholen binnen handbereik.

Het object is verhuurd middels een 'triple-net' huurcontract, wat inhoudt dat al het onderhoud, herstel en vernieuwingen voor rekening van de huurder zijn. Ook de opstalverzekering is voor rekening van de huurder. Hierdoor zijn de huurinkomsten vrijwel netto. Substantiële risico's met betrekking tot bodemvervuiling, ondergrondse tanks en asbest zijn weggelegd bij huurder.

Het pand is gelegen op korte afstand van de dorpskern Bergeijk met alle gewenste voorzieningen. Nabij de sfeervolle dorpen Eersel en Valkenswaard. In de directe omgeving van bos- heidegebieden en vennen. Goed en snel bereikbaar via het internationale autowegen-net naar Eindhoven/ Venlo/ Antwerpen/ Brussel /’s-Hertogenbosch/ Tilburg/ Rotterdam/ Amsterdam. Op 20 autominuten afstand van ASML en Maxima Medisch Centrum Veldhoven. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Woongebieden Oost en West Bergeijk' met bestemming 'Bedrijfs - nutsvoorziening' van toepassing. Hierdoor zijn nutsvoorzieningen, terreinen, ontsluitingswegen, groenvoorzieningen en water en huishoudkundige voorzieningen toegestaan. 
 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 12 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 793 m2
Vloeroppervlakte

225 m² (conform BAG)

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Bergeijk, sectie B, nummer 4411
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1979
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 28 juni 2010
Termijn: 10 jaar
Verlenging: middels allonge 1 jaar
Momenteel lopende tot: 27 juni 2021 (einddatum)
Huurprijs: € 12.647,52 excl. btw per jaar

Huurders KPN B.V.
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 12.647,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 149.000,- K.K.
Factor 11,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Internet: www.bergeijk.nl
Oppervlakte: 101,7 km2
Inwoners: 18.342 


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a

Kadastraal

Bergeijk, Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Bergeijk

Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a, Bergeijk
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.