Grensflat Schiedam

Schiedam, Rotterdamsedijk 163

Rotterdamsedijk 163
3112 AD Schiedam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 79.500,- K.K.

Appartement van circa 54 m², gelegen in de 'Grensflat' te Schiedam. Deze woning biedt een vrij uitzicht in de richting van Rotterdam en de havens. Het appartementencomplex wordt goed onderhouden door een actieve vereniging van eigenaren en beschikt over een lift. 

De woning is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over een balkon. Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, openbaar vervoer, het centrum van Rotterdam en ligt bovendien op loopafstand van het centrum van Schiedam. 

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en centrale blokverwarming. Intern verkeert het object in goede staat. In de onderbouw treft u een berging aan. Er is een grote gezamenlijke tuin aan voor- en achterzijde van het gebouw. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 54 m2

Circa 54 m² en balkon van circa 4 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Indeling
Begane grond: centrale entree met brievenbussen, bellentableau, lift en trapopgang. 

4e verdieping: entree/hal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. De woonkamer van circa 19 m² is uitgevoerd met een laminaatvloer.  De keuken van circa 5 m² is geplaatst in wandopstelling en beschikt onder andere over een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast en een aansluiting voor de wasmachine. 
Er zijn twee slaapkamers aanwezig van respectievelijk circa 11,5 m² en 7 m², waarvan één tevens toegang biedt tot het balkon van circa 4 m². De betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een apart toilet.

Kadastraal Gemeente Schiedam, sectie L, nummer 3321 A45
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1951
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 juni 2010
Momenteel lopende: onbepaalde tijd
Kale huurprijs: € 444,54 
Servicekosten: € 111,21
Waarborgsom: € 787,-

Huurders Particulier
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 5.334,00 per jaar.
Koopsom € 79.500,- K.K.
Factor 14,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 163,50 waarvan € 111,25 wordt doorbelast aan de huurder (inzake stookkosten en servicekosten).

Algemeen:
Internet: www.schiedam.nl
Oppervlakte: 19,9 km2
Inwoners: 77.838

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Schiedam

Rotterdamsedijk 163, Schiedam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.