Putten, Nijverheidsweg 10

Putten, Nijverheidsweg 10

Nijverheidsweg 10
3881 LA Putten, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 895.000,- K.K.

Bedrijfspand ter grootte van circa 3.250 m² op bedrijventerrein Keizerswoert in Putten. Dit bedrijventerrein ligt aan de rand van Putten en is uitstekend bereikbaar vanaf de A28 en het NS-station. Het object bestaat uit twee gedeelten: een laagbouw deel bestaande uit kantoor- en/of showroom met eigen entree en een hoogbouw gedeelte met magazijnruimte en kantoren, ook voorzien van eigen entree.

Het object verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud. De centrale verwarmingsinstallatie in het pand is opgesplitst in zeven delen met afzonderlijke bemetering van het gas per deel. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. Zowel het dak als muren zijn geïsoleerd. Het pand heeft Energielabel C en voldoet daarmee nu al aan de overheidseisen die vanaf 2023 gelden. De donkergrijze rand aan de buitenzijde van het pand en andere delen, zoals kozijnen en overheaddeur, zijn in 2017 geschilderd.

Er is een gezamenlijke entree met baliefunctie. Op de begane grond is magazijnruimte met overheaddeur aanwezig, geschikt voor opslag. De twee toiletgroepen zijn voor gezamenlijk gebruik. Op de eerste verdieping is er kantoorruimte met een showroom/magazijnruimte. Tevens zijn hier twee pantry’s en twee toiletgroepen voor gezamenlijk gebruik gesitueerd, en een kantine met keukenruimte. De kantoren van het laagbouwgedeelte hebben een eigen toegang. Ook hier is een toiletgroep en pantry aanwezig.

Nagenoeg elke kantoorruimte heeft een eigen telefoonaansluiting, netwerkaansluitingen, gemeenschappelijke geconditioneerde serverruimte, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en de meeste kantoorunits beschikken over een airco installatie.

Het NS- en busstation ligt op vier minuten loopafstand. Het pand is landelijk centraal gelegen en ligt op ca. 5 minuten rijafstand van de op- en afritten van Rijksweg A28 (Utrecht-Groningen). Zowel bij de hoogbouw als de laagbouw is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Het pand is vanwege de centrale ligging en qua inrichting uitermate geschikt als opslag/overslag en/of distributiecentrum voor pakketdiensten of aanverwante diensten, dan wel voor een landelijk werkend bedrijf dat zowel magazijn en/of kantoor en eventueel showroomruimte nodig heeft.

Het hoog- en laagbouwgedeelte zijn ook afzonderlijk van elkaar te koop.
De vraagprijs voor de hoogbouw bedraagt: € 670.000,- K.K.
De vraagprijs voor de laaggbouw bedraagt: € 330.000,- K.K.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 1 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 3.680 m2
Vloeroppervlakte 3.250 m2

Het totaal aan oppervlaktes bedraagt:
Kantoorruimte: circa 800 m² 
Magazijnruimte: circa 2.100 m² 
Algemene ruimtes: circa 350 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Putten, sectie B, nummer 1799.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1960
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd <50%
Huurgegevens

De totale huuropbrengst van het verhuurde bedraagt ongeveer: € 38.833,- excl. btw en bijkomende kosten per jaar.
De totale huuropbrengst van het object zou ongeveer: € 118.000,- excl. btw en bijkomende kosten per jaar bedragen.
 

Huurders Diversen, op aanvraag.
Er zijn geen huurders met betalingsachterstanden.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 118.000,00 per jaar (prognose)
Koopsom € 895.000,- K.K.
Factor 7,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
De onderhoudscontracten die er lopen zijn voor het brandmeld-installatie (1x per jaar controle) en voor de brandblusmaterialen, ook een periodieke controle.

Algemeen:
Internet: www.putten.nl
Oppervlakte: 87,5 km2
Inwoners: 24.428


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Putten, Nijverheidsweg 10 Putten, Nijverheidsweg 10 Hoogbouw Vooraanzicht Hoogbouw en laagbouw Entree hoogbouw Entree hoogbouw Entree hoogbouw Kantoren Kantoren Kantoren Kantoren Kantoren Magazijn Kantoren Magazijn Magazijn Showroom Showroom Kantoren Kantoren Kantine

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Putten

Nijverheidsweg 10, Putten
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.