Beleggingspanden.nl
Willemsoord, Paasloregel 29

Willemsoord, Paasloregel 29

Paasloregel 29
8338 SV Willemsoord, Friesland.

Te koop Te koop  € 180.000,- k.k.

Deze belegging betreft een vrijstaande woning van circa 95 m² met garage, gelegen aan een doorgaande weg in Willemsoord. De woning staat op een ruime kavel van circa 325 m². De woning is verhuurd aan een particulier.

De woning verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over een zadeldak met pannen gedekt, muurisolatie en is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Begin 2018 is de woning aan de buitenzijde geschilderd, zijn de dakgoten vernieuwd, zijn de dakpannen opnieuw gespoten en is de garage voorzien van isolatie en een nieuwe deur. Het object wordt verwarmd middels een cv-combi installatie van Remeha.

Het object beschikt op de begane grond over een hal/entree met toilet, een ruime woonkamer voorzien van plavuizenvloer, een keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een bijkeuken met toegang tot het terras. Vanuit de bijkeuken is tevens de ruime garage bereikbaar die is voorzien van water, elektra en een elektrisch bedienbare kanteldeur. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd en een badkamer voorzien van wastafel, douchehoek en toilet. De tweede verdieping betreft de zolder die bereikbaar is middels een vlizo trap. Hier bevindt zich de opstelplaats van de cv-installatie. Tot slot is er een onderhoudsvriendelijke tuin die is gelegen op het Zuid-Oosten.

Willemsoord is een dorp dat valt onder de gemeente Steenwijkerland. De streek heeft een eigen, specifieke schoonheid met volop rust, ruimte en natuur. In het oosten bevinden zich fraaie bossen en licht glooiende akkers. Het westen bevat uitgestrekte, waterrijke natuurgebieden. 

Willemsoord is een mooi dorp met allerlei faciliteiten en een prachtige omgeving. Een prima plek voor mensen die rust, ruimte en de vrijheid zoeken. Willemsoord kent een actief verenigingsleven, bijvoorbeeld tennis, voetbal en een actief dorpsbelang. Op circa 500 meter afstand is een basisschool gelegen. Op circa 10 minuten afstand is Steenwijk gelegen dat een breed scala biedt aan landelijke winkelformules en lokale retailers en horeca. Diverse plaatsen zijn binnen 20 autominuten te bereiken, zoals: Heereveen, Steenwijk, Meppel en Emmeloord.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 30 april 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 325 m2
Vloeroppervlakte 95 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Steenwijk, sectie M, nummer 404.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1984
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij de A32 en diverse uitvalswegen richting de A6 en A7.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 september 2017
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: 1 september 2018
Huurprijs: € 12.972,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.000
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 12.972,- per jaar
Koopsom € 180.000,- k.k.
Factor 13,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er is een contract voor lease en service voor de cv-ketel aanwezig met 'RENDO Duurzaam' te Steenwijk. De kosten hiervoor bedragen € 33,75 per maand.

Algemeen:
Gemeente Steenwijkerland
Internet: Gemeente Steenwijkerland
Inwoners: ca. 43.513
Oppervlakte: ca. 321.6 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Willemsoord

Paasloregel 29, Willemsoord
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.