Amsterdam, Amsteldijk 129-1

Amsterdam, Amsteldijk 129-1

Amsteldijk 129-1
1078 RT Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 175.000,- K.K.

Aangeboden wordt dit laagverhuurde driekamerappartement van circa 44 m². De gebouwen waar het appartement onderdeel van is, vormen de stedenbouwkundige poort tot Plan Zuid en de vroegere Amstellaan en zijn doordoor zeer beeldbepalend. Komend vanaf de Berlagebrug zijn deze stoere, symmetrische blokken niet te missen. De bovenste verdieping van de hoogste hoekdelen kijken uit over zowel de Vrijheidslaan als de Amstel met een soort uitkijktorens. Opvallend zijn een halfrond granieten object op de hoek bij de Uithoornstraat (als een soort stootkussen) en een kunstig abstract baksteenornament op de Vrijheidslaan. Bijzonder zijn de landelijk aandoende houten luiken met een driehoekig raampje, boven in de torens, evenals en de grote overstekken. Hier en daar zijn wat licht golvende raampartijen en golvingen in de gevel te zien. Het complex is een goed voorbeeld van de op Frank Lloyd Wright geïnspireerde, late Amsterdamse Schoolstijl.

Het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van een cv-installatie alsmede dubbele beglazing. Het gehele pand, waar acht appartementen onderdeel van uitmaken, wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren. 

Het object is gelegen aan de Amstel in de Rivierenbuurt, nabij de Berlagebrug, Amstelstation en het Amstelhotel. Het is een uitstekend bereikbare locatie op de grens van de populair wijk de Pijp en de Rivierenbuurt in Amsterdam stadsdeel Zuid. In de directe omgeving treft men een ruim aanbod van onder andere winkels (o.a. op de Rijnstraat, Maasstraat en Van Woustraat), restaurants, cafés en supermarkten. Ook het Martin Luther Kingpark ligt op loopafstand. 

De woning is gesitueerd op circa 2,3 kilometer afstand van de snelweg A10 (Ring Amsterdam). De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is derhalve goed te noemen. Om de hoek zijn de haltes voor tramlijn 4 en 12 en buslijn 65 gesitueerd. Tevens is op circa 650 meter NS intercity station Amsterdam-Amstel gelegen.

De WOZ-waarde voor 2018 is vastgesteld op € 308.000,-

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 44 m2

Het betreft een driekamerappartement van circa 44 m² gelegen op de eerste etage.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie VV, nummer 10691 A2
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1923
Bereikbaarheid Goed
Energielabel F

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurprijs: € 1.944,00 per jaar (excl. watergeld).

Het huurcontract loopt voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand. 

Huurders Particulier.

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 175.000,- K.K.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Het object is gelegen op grond die in voortdurende erfpacht is uitgegeven. De erfpacht kan voor het eerst worden herzien per 16 oktober 2046. De canon kan jaarlijks worden geïndexeerd. Actuele canon is circa € 391,05 per jaar.

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Het verkochte is gelegen binnen een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. De totale bijdrage voor het appartementsrecht bedraagt € 52,65 per maand.

Projectnotaris:
De levering van het appartement dient plaats te vinden bij Seinstra van Rooij notarissen in Amsterdam.

Algemeen:
Internet: www.amsterdam.nl
Oppervlakte: 219,5 km2
Inwoners: circa 844.950


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Amsteldijk 129-1, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.