Amersfoort, Trekvogelweg 5

Amersfoort, Trekvogelweg 5

Trekvogelweg 5
3815 LA Amersfoort, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 179.500,- K.K.

Deze belegging betreft een vierkamerappartement van circa 96 m² op de eerste verdieping van een portiekflat, gunstig gelegen tegen het groen aan in de wijk Liendert aan de kant van Rustenburg te Amersfoort. 

Het appartement participeert in een actieve en gezonde VvE en verkeert aan zowel buitenzijde als binnenzijde in goede staat van onderhoud. Vanuit de centrale entree welke voorzien is van brievenbussen, intercom trappenhuis kunt u naar het appartement op de eerste verdieping. Vanuit de entree van de woning heeft men toegang tot de diverse vertrekken. De royale woonkamer is erg ruim en geeft toegang tot het gevelbrede balkon gesitueerd op het westen. Via de hal heeft men toegang tot de 3 ruime slaapkamers. De badkamer en toilet (separaat) zijn eenvoudig afgewerkt. Het badkamer plafond behoeft enig onderhoud. De keuken bevindt zich aan de rechterkant bij binnenkomst van het appartement. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en biedt een groot werkblad en ruimte. Tot slot is er een interne berging aanwezig.

Liendert is een wijk die erg in trek is bij starters op de woningmarkt van Amersfoort. De wijk is een mooie mix van af en toe een locatie met hoogbouw, gecombineerd met laagbouw. Daarnaast beschikt de wijk over diverse groengordels. Achter het complex ligt een grootschalig waterwingebied met prachtig aangelegde parken, dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling, of speelvertier in de populaire natuurspeeltuin. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sporthal. Tegelijk is ook het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar (ca. 5 min. fietsen) en ook het nieuw te bouwen zwembad/sportcomplex ligt op loopafstand. Het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 21 augustus 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 96 m2

Exlusief externe berging van circa 6 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amersfoort, sectie A, nummer 5582 A7.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1960-1970
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa 10 minuten fietsafstand van centrum en centraal station, op loopafstand van bushaltes en nabij diverse uitvalswegen richting de A1 en de A28.
Energielabel E (Voorlopig)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huidige huurprijs: € 8.494,44 per jaar incl. servicekosten*

*De huidige huurprijs is gebaseerd op de verhuur aan twee studenten, daar er voorheen drie studenten hebben gehuurd voor € 988,80 per jaar incl. servicekosten. Het voorschot stookkosten is doorbelast in de servicekosten.

Geprognosticeerde huurprijs bij verhuur aan particulier: € 12.600,- per jaar.

Mogelijk is er om met een opzegtermijn van 3 maanden het object vrij van huur opgeleverd te krijgen, hetgeen mogelijkheid biedt het object tegen een marktconforme huurprijs van circa € 1.050,- per maand te verhuren.

Huurders Studenten
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 708

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 179.500,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 184,19 per maand. Deze bijdrage is inclusief voorschot stookkosten van € 72,- per maand.

Algemeen:
Gemeente Amersfoort
Internet: Gemeente Amersfoort
Inwoners: ca. 154.712
Oppervlakte: ca. 63.86 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amersfoort

Trekvogelweg 5, Amersfoort
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.