Beleggingspanden.nl
Beleggingspand Valkenswaard

Valkenswaard, Eindhovenseweg 58b

Eindhovenseweg 58b
5554 AD Valkenswaard, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 204.000,- K.K.

Winkelruimte (circa 165 m²) met kelder (circa 95 m²) op goede zichtlocatie op de hoek Eindhovenseweg - Beelmanstraat, in het drukke centrum van Valkenswaard. In deze drukke winkelstraat vindt u o.a. vestigingen van Hema, Xenos, Intersport, Kruidvat e.d. Tevens zijn hier ook diverse uitzendbureaus gevestigd. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving aanwezig.

Het object bevindt zich midden in het centrum van Valkenswaard. Het winkelcentrum van Valkenswaard bestaat in totaal uit drie bekende winkelstraten namelijk De Leenderweg, De Eindhovenseweg, en De Corridor maar ook zijn er twee overdekte winkelcentra De Kerverij en de Valkenstaete.

Voorzieningen:
• Het plafond en de wanden zijn gestuct;
• Glad afgewerkte betonvloer;
• Meterkast aanwezig;
• Heteluchtgordijn en airco-installatie;
• Keuken en toilet.

De bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer is uitstekend. Het object zelf ligt aan de N69 die in verbinding staat met de A67 richting Venlo en Antwerpen. Naast de N69 zijn de N396 en N397 binnen enkele autominuten te bereiken deze N-wegen staan in verbinding met de A67 en A2 richting Roermond en Maastricht. Het centrum van Eindhoven is binnen 15 autominuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer is het object tevens goed te bereiken. Op loopafstand is het busplatform Valkenswaard Markt bereikbaar met verschillende bussen (171, 172, 177, 196, 466, 476) richting Eindhoven en verschillende plaatsen in de buurt.

Valkenswaard is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De Kempense gemeente telt ca. 30.516 inwoners en heeft een oppervlakte van circa 56 km² (waarvan 1,15 km² water). De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de plusregio SRE. De huidige gemeente is ontstaan in 1934 door samenvoeging van de toenmalige gemeenten Valkenswaard, Dommelen, en Borkel en Schaft.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfsvastgoed
Laatste wijziging dinsdag 24 september 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Winkelruimte (ca. 165 m²) met kelder (ca. 95 m²)

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Valkenswaard, sectie B, nummer 4889 A7
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1961
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Te huur.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 204.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage is € 125,- per maand.

Algemeen:
Internet: www.valkenswaard.nl
Oppervlakte: 56,5 km2
Inwoners: 30.516 [2017]


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Valkenswaard

Eindhovenseweg 58b, Valkenswaard
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.