Beleggingspanden.nl
Amersfoort, Ringweg Randenbroek 104B

Amersfoort, Ringweg Randenbroek 104B

Ringweg Randenbroek 104B
3816 CN Amersfoort, Utrecht.

Te koop Te koop  € 179.500,- K.K.

Deze belegging betreft een vierkamerappartement van circa 72 m² op de eerste verdieping van een galerijflat, gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Amersfoort, winkelcentrum Euterpeplein en Park Randenbroek. 

Het appartement participeert in een actieve en gezonde VvE en verkeert aan zowel buitenzijde alsmede binnenzijde in goede staat van onderhoud. Vanuit de centrale entree, welke voorzien is van brievenbussen, kunt u middels het trappenhuis naar het appartement op de eerste verdieping. Vanuit de entree van de woning heeft men toegang tot de diverse vertrekken. De royale woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement. Via de hal heeft men toegang tot de drie ruime slaapkamers. De badkamer en toilet (separaat) bevinden zich in het midden van het appartement. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en beschikt over een groot blad en aansluitingen voor witgoed. In de onderbouw van het complex bevindt zich een berging die toebehoort aan het appartement. Het object wordt verwarmd door middel van blokverwarming.

De wijk Randenbroek ligt ten zuiden van de stadskern van Amersfoort en kenmerkt zich door haar vele groen. Het historische stadscentrum van Amersfoort, met een breed scala aan internationale en landelijke winkelformules, is binnen vijf minuten fietsafstand te bereiken. Het prachtige Park Randenboek is op loopafstand van het object gelegen. Langs dit park loopt de Heiligenbergerbeek die de stad Amersfoort van vers water voorziet. Winkelcentrum Euterpeplein is op slechts vijf minuten loopafstand gelegen en beschikt onder andere over een: Albert Heijn, Bruna, Gall & Gall, Beter Horen, kapper, bakker en slagerij. In de wijk wonen circa 7.100 mensen. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A28.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 10 september 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 72 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amersfoort, sectie G, nummer 2215 A9.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1961
Bereikbaarheid Zeer goed, op slechts vijf minuten fietsafstand van het centrum en nabij diverse uitvalswegen richting de A1 en de A28.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 november 2015
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 11.263,20 per jaar incl. voorschot blokverwarming.

Huurder is zelf contractant voor de overige nutsvoorzieningen

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 880

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 179.500,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE met een bijdrage van € 208,98 per maand. Dit is inclusief het voorschot blokverwarming á € 50,- per maand dat direct wordt doorberekend aan de huurder.

Algemeen:
Gemeente Amersfoort
Internet: Gemeente Amersfoort
Inwoners: ca. 154.712
Oppervlakte: ca. 63.86 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Stefan Bassant en/of Tobias de Graaf
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Fax: 030 - 225 80 23
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amersfoort

Ringweg Randenbroek 104B, Amersfoort
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.