Vlissingen (15 woonstudio's)

Vlissingen (15 woonstudio's)

Adres op aanvraag
Vlissingen, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 749.000,- K.K.

Verzorgd beleggingscomplex bestaande uit twee geschakelde grote dubbele woonhuizen waarin zich totaal 15 nette studio’s bevinden. Alle studio’s hebben een uniek huisnummer; dus huurtoeslag is mogelijk! Het beleggingscomplex is gelegen op een rustige locatie, op loopafstand van het centrum, de boulevard, het strand, de Hogeschool Zeeland, het bos en dichtbij de uitvalswegen. De studio's zijn volledig gemeubileerd en ingericht inclusief wasmachine, TV en dergelijke, met eigen voorzieningen te weten: keuken, douche en wc.

Het beleggingscomplex verkeert in goede staat van onderhoud. In het object is een Daalderop HR cv-ketel (2011) aanwezig met een extra groot 130 liter boilervat voor de cv-verwarming en het warm water; uiteraard wordt jaarlijks onderhoud gepleegd. Tevens is er ook aanwezig: dakisolatie, grotendeels aluminium- en kunststof kozijnen met dubbel glas en deels vloer- en gevelisolatie. Naast twee meterkasten zijn er ook diverse brandblussers, brandslangen, stand-alone rookmelders op de studio’s en gekoppelde rookmelders op de gangen aanwezig in verband met goed verhuurderschap en  de verzekeringen; allen worden jaarlijks gecheckt. Zeer recent is er een nieuw WIFI internet systeem aangebracht.

Enige jaren geleden zijn deels de dakpannen vernieuwd, het platte dak aan de achterkant is toen ook voorzien van nieuwe isolatie en epdm. Ook is er toen nieuwe kunststof beplating aangebracht tegen de openstaande dakrand. Tevens zijn toen ook praktisch alle zinken goten incl. de kilgoten vernieuwd.

Daar de studio’s maar aan één of twee huurders worden verhuurd, is er geen kamervergunning nodig; dus geen administratieve last richting de gemeente Vlissingen. Vanuit de brandweer is alleen verplicht dat er gekoppelde rookmelders in de verkeersruimtes (gangen en dergelijke) aanwezig zijn.

Vlissingen heeft ca. 44.000 inwoners met een prachtige boulevard, strand, tevens is de Hogeschool Zeeland hier ook gevestigd met ca. 5.000 studenten. Ook zijn er in het voorjaar en tijdens het zomerseizoen veel toeristen aanwezig.

De komende jaren worden er op zee een aantal windmolenparken vanuit Vlissingen-haven aangelegd wat zeker zal betekenen dat er nog meer arbeidsmigranten zullen komen. Hiernaast komt er in 2022 een volledig nieuwe Marine kazerne in Vlissingen waar circa 2.000 mensen komen werken (excl. familieleden). Kortom in de nabije toekomst is er zeker meer huisvesting nodig!

Een uitgebreide interne fotoreportage van dit beleggingspand is op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 15 augustus 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 186 m2
Vloeroppervlakte

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Vlissingen, sectie A, nummers 5199 en 5182
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1930
Bereikbaarheid Zeer goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens
Liggingm² (circa)*Bruto huur
BG/achter16€ 450,-
BG/achter28€ 550,-
BG/midden28€ 550,-
BG/voor28€ 595,-
1 hoog voor27€ 550,-
1 hoog achter25€ 550,-
2 hoog voor31€ 550,-
2 hoog achter26€ 550,-
BG/hoek30€ 595,-
1 hoog voor21€ 550,-
1 hoog midden19€ 550,-
1 hoog achter22€ 550,-
2 hoog voor24€ 550,-
2 hoog midden16€ 395,-
2 hoog achter24€ 550,-
Totaal € 8.085,-

*Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Bruto huur: € 8.085,- per maand / € 97.020,- per jaar

Kosten:
Gas en elektra: € 1.141,33 per maand
Water: € 96,41 per maand
Internet: € 181,50,- per maand

Bruto huur na aftrek kosten: € 6.665,75 per maand / € 79.989,00 per jaar.

Huurders Er is een mix van huurders aanwezig te weten: (internationale) studenten, arbeidsmigranten en “gewone” huurders.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 79.989,00 per jaar.
Koopsom € 749.000,- K.K.
Factor 9,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Belastingvoordeel:
Voor beleggers in box 3 valt voor dit complex een extra belastingvoordeel te behalen. Zie hiervoor deze link.

Beheer:
Op dit moment verzorgt een actief verhuurkantoor het totale beheer; eventueel kan de koper ook een nieuw bemiddelingscontract afsluiten. Koper kan er natuurlijk ook voor kiezen om de verhuur en beheer in eigen hand te nemen.

Aanvullend:
Eigenaar verzorgt een wekelijkse schoonmaak van algemene ruimtes.
De studio's worden momenteel gemeubileerd verhuurd. Dat wil zeggen dat de er in iedere studio een wasmachine, keukeninventaris, koelkast, kookplaat, afzuigkap, bed, bureau, stoelen, tafel, verlichting, gordijnen en/of luxaflex en TV aanwezig is. De roerende zaken zijn in de koopsom begrepen.

Algemeen:
Internet: www.vlissingen.nl
Oppervlakte: 344,8 km2
Inwoners: 44.394


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's) Vlissingen (15 woonstudio's)

Kadastraal

Vlissingen (15 woonstudio's)

Kaart


Er is nog geen kaart van dit object beschikbaar.

Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Vlissingen (15 woonstudio's)

Vlissingen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.