Beleggingspanden.nl
Enschede, De Heurne 13abc

Enschede, De Heurne 13abc

De Heurne 13abc
7511 GV Enschede, Overijssel.

Optie Optie  € 595.000,- K.K.

Representatieve winkelruimte van circa 100 m² met bovengelegen bouwkundig gesplitste appartementen en studio van respectievelijk circa 58 m², 54 m² en 27 m², gelegen in het kernwinkelcentrum van Enschede. De winkelruimte is verhuurd aan een onderneming die zich richt op de verkoop van elektronische sigaretten en reeds twaalf vestigingen in Nederland heeft.  De woningen zijn verhuurd aan particulieren.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud en is in 2016 volledig gerenoveerd. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Er zijn nieuwe keukens en sanitair geplaatst. Het object wordt verwarmd middels twee cv-installaties die in 2016 nieuw geplaatst zijn. Conform bouwbesluit is er tijdens de renovatie aandacht besteed aan brandveilig gebruik. De appartementen beschikken allen over een ruime woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Het tweede appartement beschikt over een riant dakterras.

Het object is gelegen aan het goede stuk van De Heurne met in de nabij omgeving winkelformules als: Zeeman, Subway, Spar Supermarkt, Bruna, Intertoys, Jac Hensen en Le Ballon. Op slechts 350 meter ligt de Grote Markt met een breed aanbod aan restaurants en cafés. Het Hendrik Jan van Heekplein ligt op circa 260 meter afstand en biedt een breed aanbod aan internationale modeformules als Primark, H&M, Sting, Zara, New Yorker, Espirit, WE Fashion en Jack & Jones. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer met in de nabijheid diverse bushaltes en op circa zeven minuten loopafstand het Centraal Station. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels diverse uitvlalswegen vanaf de A1 en de A35. De Gemeente Enschede heeft een verzorgingsgebied van circa 157.864 inwoners. Over de grens liggen steden als Gronau en Ahaus binnen handbereik.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 14 juni 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 185 m2
Vloeroppervlakte 239 m2

Winkelruimte: circa 100 m²
Appartement 1: circa 58 m²
Appartement 2: circa 54 m²
Studio: circa 27 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Enschede, sectie B, nummer 4309.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1931-1944
Bereikbaarheid Zeer goed, in het centrum van Enschede, op loopafstand van het centraal station en nabij diverse uitvalswegen richting de A1 en de A35 alsmede de Duits grens.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Appartement 13a: € 8.520,- per jaar. - onbepaalde tijd
Appartement 13b: € 7.920,- per jaar. - onbepaalde tijd
Studio 13c: € 7.200,- per jaar - onbepaalde tijd.

Winkelruimte 13:
Ingangsdatum: 15 september 2017
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar 
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 14 september 2022
Huurprijs: € 25.000,- per jaar excl. btw

Totale huursom: € 48.640,- per jaar.

Huurders Puff Store
Particulieren
Zekerheidsstelling Bankgarantie € 7.562

Investeringsprofiel

 

Huursom € 48.640,- per jaar.
Koopsom € 595.000,- K.K.
Factor 12,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Enschede
Internet: Gemeente Enschede
Inwoners: ca. 157.864
Oppervlakte: ca. 142.7 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Enschede

De Heurne 13abc, Enschede
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.