Den Haag, Waldeck Pyrmontkade 872

Den Haag, Waldeck Pyrmontkade 872

Waldeck Pyrmontkade 872
2518 JS Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 3.750.000,- K.K. (geen btw van toepassing)

Deze investeringsmogelijkheid omvat een herontwikkelingsmogelijkheid in high-end woonappartementen. Momenteel in gebruik als een multi-tenant kantoorgebouw, verhuurd aan totaal 3 huurders met aflopende huurovereenkomsten binnen 15 maanden, in het centrum van Den Haag met een groot herontwikkelingspotentieel. Het gebouw is gesitueerd in de wijk “Zeeheldenkwartier” tegen de wijk “Duinoord” aangelegen, welke zeer prestigieuze woonwijken zijn. Deze omgeving kenmerkt zich als een gewilde woonomgeving met een verscheidenheid aan winkels en lunchgelegenheden op loopafstand.

De locatie is gemakkelijk te bereiken via de snelweg A12 die verbinding biedt met de snelweg A4 tussen Rotterdam en Amsterdam. Het gebouw bevindt zich tevens in de directe nabijheid van Den Haag Central Station en Hollands Spoor. De bereikbaarheid is daarom zowel met de auto als openbaar vervoer goed. Het (Scheveningen) strand is slechts een korte “fietstocht” verwijderd en kan worden bereikt binnen 15 minuten.

Onderzoek heeft geleerd dat herbestemming van het gebouw naar wonen wordt toegejuicht door de gemeente. Plannen voor herontwikkeling met een mix van commerciële ruimte op de begane grond en souterrain en luxe appartementen op de verdiepingen worden beschreven in dit investeringsmemorandum.

Het gebouw bestaat uit een verhuurbaar vloeroppervlak van totaal 2.543 m² en 15 parkeerplaatsen op eigen achtergelegen terrein, te bereiken via een op afstand bedienbare overheaddeur. De bezettingsgraad is 100%.

HERONTWIKKELINGSPOTENTIEEL
Vanwege de locatie en de structuur van het gebouw biedt het grote mogelijkheden voor een transformatie naar wonen. In het eerste geschetste plan heeft de begane grond en souterrain een commerciële functie, de verdiepingen lenen zich tot transformatie naar luxe high-end appartementen. In het voorgesteld plan is er een extra 7e verdieping toegevoegd. Dit uitgewerkte ontwerp plan is reeds op hoofdlijnen door de welstand positief beoordeeld. Het plan behelst 28 appartementen variërend van 42 m² tot 95 m² (2 penthouses) gelegen op de 1e t/m 7e verdieping. Met een aantal aanpassingen aan de gevels is het mogelijk om een compleet ander "look and feel” te geven, met zonnige uitpandige balkons en inpandige loggia’s. Deze herontwikkeling is gefocust op het toevoegen van kwaliteit en ander gebruik van het gebouw. De transformatie betekent een uitgebreide renovatie van de gevel en het toevoegenvan veel glas voor de algehele ervaring van het gebouw als residentieel gebruik.

Verder komt er een extra topverdieping als zevende verdieping van circa 190 m2, die in gebruik zal zijn als twee penthouses met buitenterrassen. Het nieuwe totale metrage zal daarmee uitkomen op ca. 2.825 m². Deze herontwikkeling zal het huidige (verouderde) kantoorgebouw transformeren tot een kwalitatief hoogwaardig woonobject, waardoor het meer in lijn komt met de directe omgeving van het populaire en prestigieuze "mix-use" gebied Zeelheldenkwartier.

In de dataroom bevindt zich een notitie van HIT (Haags initiatieven team, DSO Gemeente Den Haag) en de welstand betreffende transformatie.

AANVAARDING
In huidige staat / "as is, where is", onder andere voorzien van:
- centrale verwarming;
- lift;
- te openen ramen;
- toiletgroepen per verdieping;
- indeling dmv scheidingswanden;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- diverse pantry’s.

MILIEU 
Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper omtrent enige vorm van verontreiniging en/of aanwezigheid van milieugevaarlijke stoffen (bodem, grondwater, astbest e.d.) en/of aanwezigheid van ondergrondse olietanks, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd die uit de aanwezigheid van bodem- en of grondwaterverontreiniging in de onroerende zaak kan voortvloeien. Koper heeft het recht om de onroerende zaak te laten onderzoeken. In de dataroom bevindt zich een asbest/milieurapport.

BESTEMMINGSPLAN 
De huidige bestemming van het object is ‘kantoordoeleinden’. In de dataroom bevindt zich nadere informatie.

Het object is gelegen aan de Waldeck Pyrmontkade 872 te Den Haag in het “Zeeheldenkwartier”. Deze omgeving kenmerkt zich als een zeer gewilde woonomgeving met een verscheidenheid aan winkels op loopafstand.

PROCEDURE

Bij interesse en na kennismakingsprocedure, goedkeuring en ondertekening van de NDA zullen kandidaat-kopers de toegang worden verleend tot de dataroom. Bezichtigingen zullen uitsluitend op afspraak plaats vinden op de twee bezichtigingsdagen donderdag 3 mei tussen 12:00 en 16:00 uur en dinsdag 8 mei 12:00 en 16:00 uur . Kopers kunnen tot 15 mei 2018 16:00 uur een bieding doen op basis van de model koopbieding uit de dataroom.

In de week van 15 mei 2018 worden maximaal drie kandidaat-kopers uitgenodigd voor een gesprek op basis van uitgebrachte koopbieding, integriteit en kredietwaardigheid van koper. Hierop volgend zal met één van de drie kandidaat-kopers een koopovereenkomst worden gesloten op basis van concept koopovereenkomst uit de dataroom.

Levering pand: uiterlijk 14 juni 2018.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging woensdag 27 juni 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 785 m2
Vloeroppervlakte

VVO: circa 2.543 m²
BVO: circa 2.999 m²


Conform NEN 2580. 

Kadastraal Gemeente 's-Gravenhage, sectie Z, nummer 1960
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1981
Bereikbaarheid Uitstekend

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het kantoorgebouw is in zijn geheel verhuurd aan een drietal huurders. De huurperioden hiervan zijn kortlopend. Een overzicht van de huurcontracten bevinden zich in de dataroom.

Over de resterende looptijd van 15 juni 2018 t/m 30 juni 2019 bedraagt de totale huurinkomsten minimaal € 292.687,- excl servicekosten en eventuele BTW (opslag).Hierin is geen rekening gehouden met eventuele verlengingen.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 292.687,00 excl. servicekosten en btw per jaar
Koopsom € 3.750.000,- K.K. (geen btw van toepassing)
Factor 12,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: www.denhaag.nl
Inwoners: 526.439
Oppervlakte: ca. 98,12 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Waldeck Pyrmontkade 872, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.