Veendam, Skagerrak 14

Veendam, Skagerrak 14

Skagerrak 14
9642 CZ Veendam, Groningen.

Verkocht Verkocht  € 1.975.000,- K.K.

Deze belegging betreft een in 2008 hoogwaardig gerealiseerd bedrijfsverzamelgebouw van circa 1.800 m², gelegen op een perceel van circa 2.968 m² aan een doorgaande weg te Veendam. Het object is momenteel verhuurd aan een sportschool, kinderdagverblijf, fysiotherapie, voedingsbureau, podologie en pedicure.

Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het geheel is voorzien van deels kunststof en deels houten kozijnen met dubbele beglazing. Het object beschikt over een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en is verdeeld over twee etages. Het object wordt verwarmd middels een cv-installatie en een centrale warmte-/koelinstallatie. 

Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met een gezellige ontvangsruimte voor koffie & thee. Op de begane grond bevindt zich tevens de toegang tot het kinderdagverblijf, dat beschikt over een ruim vloeroppervlak aan de binnenzijde alsmede een ruim buitengedeelte. Op de begane grond bevinden zich verder diverse sanitaire voorzieningen voor dames, heren en invaliden, kleedruimten voor dames en heren en een sauna ruimte. De fysiotherapie, de podologie, de pedicure en het voedingsbureau zijn eveneens op de begane grond gevestigd. 
Op de tweede etage bevindt zich de sportschool. De sportschool beschikt over zowel inspannings alsmede ontspanningmogelijkheden. Voor de inspanning zijn er twee ricochetzalen, twee zalen voor groepsles en een ruime zaal met hoogwaardige fitnessapparatuur en een hoek voor circuittraining. Voor de ontspanning is er een zonnestudio en twee infraroodcabines. 

De overige huurders beschikken elk over hun eigen specialisme. De pedicure heeft een haal en brengservice voor ouderen. De podologie richt zich op voetspiertraining, gewrichtsmobilisaties en advies. Het voedinsgbureau biedt in samenwerking met de sportschool naast advies over voeding en levensstijl tevens diverse sportprogramma's aan. De Fysiotherapie beschikt over meerdere locaties.

Het object is gunstig gelegen aan een doorgaande weg. Op eigen terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Aan weerszijden van het object ligt het RDW en een all-in wokrestaurant. De gemeente Veendam beschikt over een verzorgingsgebied van ruim 27.500 inwoners. De gemeente Veendam is een krachtige gemeente met een groot arbeidsaanbod en een breed voorzieningenniveau. Daarmee heeft de gemeente een sterke positie als economische trekker van de regio met veel potentie naar de toekomst toe. Veendam is het economische centrum van de regio. Ook is Veendam goed bereikbaar. Er is sprake van tri-modaliteit door de aanwezigheid van weg, water en spoor. Op sociaal-economisch gebied is sprake van een intensieve samenwerking tussen gemeente, ondernemers en het werkvoorzieningsschap Wedeka. De trainings- en diagnosecentra (TDC) van Veendam en Stadskanaal trekken samen op door bijvoorbeeld aan een gezamenlijk banenplan te werken.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging vrijdag 22 maart 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.968 m2
Vloeroppervlakte 1.800 m2

Sportschool: circa 1.200 m²
Kinderdagverblijf: circa 400 m²
Algemene ruimte: circa 100 m²
Fysiotherapie: circa 50 m²
Voedingsbureau: circa 20 m²
Podologie: circa 15 m²
Pedicure: circa 15 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Veendam, sectie C, nummer 4018.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2008
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij diverse uitvalswegen richting de A7 en de A28.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Sportschool:
Ingangsdatum: 1 september 2018
Termijn: 10 jaar
Verlenging: 10 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 2 september 2028
Huurprijs: € 121.680,- excl. btw per jaar.

Fysiotherapie:
Ingangsdatum: 19 mei 2008
Termijn: 10 jaar
Verlenging: telkens 10 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 19 mei 2028
Huurprijs: € 14.832,- excl. btw per jaar.

Overige huurders betreffen een kinderdagverblijf, podologie, pedicure en voedingsbureau. De totale huur van deze contracten bedraagt:
€ 63.276,- exclusief btw. Deze huurgegevens zijn bij concrete interesse beschikbaar.

Totale huursom: € 199.788,- exclusief btw per jaar.

De sportschool is contractant voor alle nutsvoorzieningen binnen dit object.

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 43.750
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 199.788,00 excl. btw per jaar
Koopsom € 1.975.000,- K.K.
Factor 9,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Veendam
Internet: Gemeente Veendam
Inwoners: ca. 27.500
Oppervlakte: ca. 78.68 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Veendam

Skagerrak 14, Veendam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.