Leliestraat 38 bis

Utrecht, Portefeuille van drie kamerverhuurpanden

Portefeuille van drie kamerverhuurpanden
Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 699.000,- K.K.

Deze portefeuille bestaat uit drie kamerverhuurpanden met veertien kamers in totaal, gelegen aan de Leliestraat 38bis, Toermalijnlaan 1 en Vleutenseweg 453 te Utrecht. Alle panden zijn volledig verhuurd.

Leliestraat 38bis
Kamerverhuurpand bestaande uit vier verhuurde kamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping, van circa 85,4 m² GBO in totaal. Er is een omzettingsvergunning aanwezig. Het object verkeert in matige staat van onderhoud. Rookmelders zijn in iedere ruimte geïnstalleerd en brandblussers staan in de algemene ruimtes. Op de eerste verdieping zijn de woonkamer (circa 10 m²), balkon (circa 3,7 m²), keuken met 4-pits gaskookplaat (circa 5,9 m²), toilet (circa 1 m²) en eerste kamer van circa 16,25 m² met twee inbouwkasten gesitueerd. Op de tweede verdieping zijn de badkamer (circa 3,25 m²) en de overige drie kamers gelegen (respectievelijk circa 10 m², 14,5 m² en 6 m² + 9,5 m²), waarbij de laatste kamer tevens over de volledige derde verdieping beschikt. 
Kadastrale gegevens: Gemeente Lauwerecht, sectie B, nummer 5053 A2
Bouwjaar: 1931

Toermalijnlaan 1
Kamerverhuurpand bestaande uit vijf verhuurde kamers, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, van circa 108,2 m² GBO in totaal. Er is een gebruiksmelding aanwezig. Rookmelders zijn in iedere ruimte geïnstalleerd en brandblussers staan in de algemene ruimtes. Het object verkeert in prima staat van onderhoud en beschikt volledig over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De verwarming wordt geregeld via blokverwarming. Op de eerste verdieping zijn het toilet (circa 1 m²), badkamer (circa 3 m²) en keuken + balkon (circa 5,45 m² + 6,7 m²) gesitueerd, alsmede vier kamers, waarvan bij één kamer (kamer 3) de slaapkamer zich op de begane grond bevindt. De kamers zijn respectievelijk circa 9,7 m², 26,6 m², 9,1 m² (woonkamer kamer 3 ) en 11,3 m². Op de begane grond zijn de slaapkamer van kamer 3 van circa 7,8 m² en kamer 5 van circa 19,8 m² gelegen.
Kadastrale gegevens: Gemeente Tolsteeg, sectie B, nummer 2360 A1
Bouwjaar: 1956

Vleutenseweg 453
Kamerverhuurpand bestaande uit vijf verhuurde kamers, gelegen op de tweede en derde verdieping, van circa 100,65 m2 GBO in totaal, waarbij elke huurder over een aparte woonkamer + keuken met gaskookplaat en slaapkamer beschikt. Het pand verkeert in prima staat van onderhoud en er is een gebruiksmelding aanwezig. Rookmelders zijn in iedere ruimte geïnstalleerd en brandblussers staan in de algemene ruimtes. Het object beschikt over enkel glas in houten kozijnen, behalve kamer 3 (kunststof kozijnen en dubbele beglazing). Op de eerste verdieping is de woonkamer van kamer 1 gelegen en meet circa 17,2 m² + balkon van circa 6 m². De slaapkamer meet circa 6 m². Kamer 2 is tevens op de deze verdieping gelegen en meet circa 14,5 m² voor de woonkamer en circa 4,25 m² voor de slaapkamer. Ten slotte is op de eerste verdieping een gezamenlijk toilet gesitueerd van circa 1 m². De woonkamers en slaapkamers van kamer 3 en 4 situeren zich op de tweede verdieping en meten respectievelijk circa 12,5 m² + 3,5 m² en circa 14,5 m² + 4,25 m². Daarbij is op de tweede verdieping de douche gelegen van circa 1 m². Op de derde verdieping is de laatste kamer gelegen, waarvan de woonkamer circa 10 m² is en de keuken 4,5 m².
Kadastrale gegevens: Gemeente Catharijne, sectie B, nummer 7478 A13
Bouwjaar: 1938

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 15 oktober 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 293 m2

Leliestraat 38bis: circa 85,4 m² GBO in totaal
Toermalijnlaan 1:  circa 108,2 m² GBO in totaal 
Vleutenseweg 453: circa 100,65 m² GBO in totaal

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Eigendomssituatie Volledig eigendom

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Leliestraat 38bis 
Kale huurprijs*:  € 1.225,- per maand / € 14.700,- per jaar

Toermalijnlaan 1 
Kale huurprijs*:  € 1.490,- per maand / € 17.880,- per jaar

Vleutenseweg 453
Kale huurprijs*:  € 1.530,- per maand / € 18.360,- per jaar

Totale kale huurprijs*: € 4.245,- per maand / € 50.940,- per jaar

*Huurders betalen naast de kale huurprijs voorschot servicekosten, waar verhuurder de kosten voor G/W/L, gemeentelijke gebruikerslasten en dergelijken van betaalt. Servicekosten worden jaarlijks verrekend. 

Huurders Particulier

Investeringsprofiel

 

Huursom € 50.940,00 per jaar excl. G/W/L & TV
Koopsom € 699.000,- K.K.
Factor 13,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Leliestraat 38bis:
Serviceabonnement cv-ketel*: € 133,92 per jaar
Onderhoudsovereenkomst brandbeveiliging: € 26,62 per jaar

Toermalijnlaan 1: 
Onderhoudsovereenkomst brandbeveiliging: € 39,93 per jaar

Vleutenseweg 453:
Serviceabonnement cv-ketel*: € 132,76 per jaar
Onderhoudsovereenkomst brandbeveiliging: € 39,93 per jaar
Tv-abonnement*: € 51,50 per maand / € 618,- per jaar

Vereniging van eigenaren:
Leliestraat 38bis: Er is een slapende VvE en geen reservefonds.
Toermalijnlaan 1: € 147,90 per maand incl. water + € 40,- voorschot stookkosten / € 2.254,80 per jaar.
Vleutenseweg 453: € 121,29 per maand / € 1.455,48 per jaar.

*Huurders betalen naast de kale huurprijs voorschot servicekosten, waar verhuurder de aangegeven (service-) abonnementen en voorschot stookkosten van betaalt. Servicekosten worden jaarlijks verrekend. 

Algemeen:
Gemeente Utrecht
Internet: http://www.utrecht.nl 
Inwoners: circa 338.970
Oppervlakte: 99,21 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Er is nog geen kaart van dit object beschikbaar.

Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Portefeuille van drie kamerverhuurpanden, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.