Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof

Amsterdam, Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof

Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof
1082 GM Amsterdam.

Te koop Te koop  € 90.000,- k.k.

Twee parkeerplaatsen gelegen in de afgesloten parkeergarage Gelderhof, op circa 5 minuten loopafstand van de Zuidas in Amsterdam. De parkeerplaatsen zijn een ideale belegging gezien het huidige en toekomstige parkeerterkort op de Zuidas. Bedrijven gesitueerd op de Zuidas mogen een x-aantal parkeerplaatsen per zoveel medewerkers huren. Hierdoor is het niet voor alle medewerkers mogelijk om hun auto te parkeren. Daarnaast kost een parkeerplaats in Q-park op de Zuidas € 450,- excl. btw per maand. Bij  verhuur van deze plekken voor € 250,- per maand per parkeerplaats, is een bruto rendement van 6,6% te behalen. Kortom, een unieke beleggingsoptie!

De parkeerplaatsen zijn gelegen in de onderbouw van een appartementencomplex. Het complex is gelegen op de hoek van de Arent Janszoon Ernststraat en de Van Leijenberghlaan, tussen de Zuidas en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. De parkeergarage is afgesloten middels twee elektrische hekken. De twee parkeerplaatsen hebben een unieke ligging aan het eind van een rij, met een hek ervoor en aan beide zijden twee betonnen palen.

Op de Van Leijenberghlaan en de A.J. Ernststraat zijn diverse haltes voor de lijnen 65, 66, 165, 199, 248 en 461 gelegen. Laatstgenoemde is een gratis buslijn en rijdt van maandag tot en met zaterdag onder twee lijnnummers, twee verschillende routes. De opstapplaats is 100 meter van de parkeergarage. In de nabije toekomst worden diverse nieuwe kantoorgebouwen, residenties en hotels ontwikkeld. Blijf op de hoogte van de nieuwste gebeurtenissen door middel van deze website.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Garagebox
Laatste wijziging donderdag 7 februari 2019

Pandinformatie

 
Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 3653 A260 en A261
Eigendomssituatie Erfpacht
Bereikbaarheid Goed. De A10 (Ringweg Amsterdam) is binnen 2 autominuten te bereiken.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Geprognosticeerde huur voor twee parkeerplaatsen: € 500,- per maand / € 6.000,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 6.000,- geprognosticeerd; per jaar.
Koopsom € 90.000,- k.k.
Factor 15,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van Eigenaren: 
Er is een actieve VvE. De bijdrage per parkeerplaats bedraagt € 26,22 per maand.

Erfpacht:
De canon bedraagt per parkeerplaats € 38,97 per zes maanden.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: http://www.amsterdam.nl
Inwoners: circa 854.000
Oppervlakte: 219,32 km²

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof Parkeerplekken Parkeerplekken Amsterdam, Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof Amsterdam, Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof Automatische hekken Ingang parkeergarage Amsterdam, Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof

Plattegronden

Plattegrond parkeergarage

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Twee parkeerplaatsen in parkeergarage Gelderhof, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.