Beleggingspanden.nl
Zevenaar, Lentemorgen 5

Zevenaar, Lentemorgen 5

Lentemorgen 5
6903 CT Zevenaar, Gelderland.

Te koop Te koop  € 1.450.000,- K.K.

Kantoorgebouw ter grootte van circa 1.550 m² VVO verdeeld over twee bouwlagen en bestaande uit meerdere kantoorunits. Het kantoorgebouw heeft in het verleden dienst gedaan als bankkantoor en is omgezet naar een multi- tenant kantoorgebouw, met diverse (zorg) ondernemers als huidige gebruikers.

Het kantoorgebouw ligt in een woonwijk, op een perceel van ca. 2.800 m². Op eigen terrein zijn ca. 26 parkeerplaatsen aanwezig. Op het naastgelegen openbare terrein zijn ca. 50 parkeerplaatsen aanwezig. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Er is centrale verwarming en een koelsysteem aanwezig (topkoeling), deels airco. Vier nieuwe cv-ketels, waarvan drie in cascadeopstelling. Glasvezel met individuele lijnen voor huurders. Bovendien is er een liftinstallatie aanwezig in het pand.

De bereikbaarheid is uitstekend. De A12 en het treinstation zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Er is een bushalte tegenover het pand. Verder is er een ruime eigen parkeergelegenheid en overdekte en af te sluiten fietsenstalling.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging vrijdag 28 december 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.800 m2
Vloeroppervlakte 1.550 m2

Begane grond:
Entree met receptie, automatische deuren en tochtportaal, brievenbussen, centrale hal met vergaderruimte, diverse kantoorruimtes variërend tussen de 11 en 61 m², waarvan één nog is voorzien van een oude kluis, twee dubbele toiletgroepen met mindervalidentoilet, technische ruimte, lift, trapportaal en spiltrap naar de verdieping. Tevens een zelfstandige praktijkruimte van ca. 150 m² met eigen entree en receptie.
Totaal ca. 950 m².

1e verdieping:
Trapportaal met toiletgroep, gang, diverse kantoorkamers variërend tussen de 13 en 52 m², waarvan 1 is ingericht als kantine en 1 nog is voorzien van een oude kluis, vide en overdekt dakterras. Totaal ca. 600 m².

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Oud-Zevenaar, sectie K, nummer 1520
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1975
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Actueel huuroverzicht op aanvraag. Er is een 20 jarig contract met een tandarts, 5 jarige contracten met een kapper en schoonheidssalon. De rest betreft eenjarige contracten die stilzwijgend verlengd worden.

Bruto huuropbrengst: € 169.052,76 per jaar.

Kosten G/W/L, schoonmaak, liftonderhoud en diversen: ca. € 35.121,- per jaar.

Huur na aftrek van bovengenoemde kosten: € 133.931,76 per jaar

Huurders Op aanvraag

Investeringsprofiel

 

Huursom € 133.931,- per jaar.
Koopsom € 1.450.000,- K.K.
Factor 10,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Gemeente:
Internet: www.zevenaar.nl
Oppervlakte: 58,0 km² 
Inwoners: 32.379


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Zevenaar

Lentemorgen 5, Zevenaar
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.