Utrecht, Prins Bernhardlaan 120e

Utrecht, Prins Bernhardlaan 120e

Prins Bernhardlaan 120e
3555 AJ Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 160.000,- K.K.

In 2010 gerealiseerd appartement van circa 33 m², gelegen aan brede laan in de gezellige wijk Zuilen te Utrecht. Het appartement wordt momenteel gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd aan een particulier. 

Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud en participeert in een actieve en gezonde VvE. Het appartementencomplex bestaat uit elf appartementen en recentelijk zijn de buitendeuren en kozijnen voorzien van nieuw schilderwerk. Op de begane grond bevindt zich een centrale entree met trapopgang en toegang tot de eigen berging en fietsenstalling. Op de eerste etage is dit knusse twee-kamerappartement gelegen dat beschikt over een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer en badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing en wordt verwarmd vanuit de VvE middels een cv-installatie uit 2010. In de zomer is het heerlijk vertoeven in de zon op de galerij.

Het appartement heeft een uitstekende ligging met op circa 500 meter een wijkwinkelcentrum voorzien van onder andere: Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Zeeman, The Read Shop, Etos, ING, Rabobank en diverse lokale ondernemers. De omgeving is rijk aan parken en wateren. Op loopafstand bevindt zich het Julianapark, Vechtzoom, Sportpark Zuilen-Noord en rivier de Vecht. De historische en bruisende stadskern van Utrecht is op circa vijftien minuten fietsafstand gelegen. Voor de deur is een bushalte en binnen enkele minuten zit men met de auto op de Zuilense ring of de A2. Middels diverse uitvalswegen zijn ook de A12 en de A27 binnen enkele minuten bereikbaar. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 16 juli 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 33 m2

Gebruiksoppervlakte totaal: circa 35 m²
Gebruiksopperlvakte wonen: circa 33 m²
Inhoud: circa 114 m³
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: circa 2 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Zuilen, sectie 5306-A6.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2010
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa een kwartier fietsafstand van Utrecht centrum, nabij een bushalte en nabij diverse uitvalswegen richting de A2, A12 en A27.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 oktober 2017
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 2 maanden (bij onbepaalde tijd)
Momenteel lopende tot: 30 september 2018
Huurprijs: € 11.700,- per jaar, incl. voorschot warmte & stoffering.

Huurder is zelf contractant voor alle overige nutsvoorzieningen.

Huurders Partciulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.950
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op basis van wettelijk toegestaan percentage

Investeringsprofiel

 

Huursom € 11.700,00 per jaar.
Koopsom € 160.000,- K.K.
Factor 13,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er is een beheerovereenkomst met een professionele partij. De bijdrage hiervoor bedraagt € 54,- per maand incl. btw. Dit bedrag wordt verrekent met de ontvangen huurprijs. Deze overeenkomst kan worden stopgezet  danwel worden overgenomen.

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 105,-. Dit is inclusief een voorschot warmte dat deels is doorberekent in de serviceskosten van de huurder.

Algemeen:
Gemeente Utrecht
Internet: Gemeente Utrecht
Inwoners: ca. 670.000 
Oppervlakte: ca. 99.21 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Prins Bernhardlaan 120e, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.