Beleggingspanden.nl
Online executieveiling bedrijfs- en kantoorpanden, Heerlen, Brunssum en Geleen

Online executieveiling bedrijfs- en kantoorpanden, Heerlen, Brunssum en Geleen

Heerlen, Brunssum en Geleen
Heerlen, Limburg.

Te koop Te koop   Online executieveiling i.o. van de hypotheekhouder

Online veiling van een vastgoedportefeuille bestaande uit vier bedrijfs- en kantoorpanden, waarvan twee gelegen in Heerlen, één in Brunssum en één in Geleen. 

De objecten zijn als volgt:

Heerlen - Beitel 15
Twee bedrijfsgebouwen van circa 5.664 m² BVO (unitverhuur, 9 gebruikers) en een bedrijfsruimte van circa 8.562 m² + circa 1.745 m² kantoorruimte (4 gebruikers). Merendeel is gesitueerd op een kavel van circa 48.567 m², op bedrijventerrein Beitel, nabij de op- en afritten van de Rijksweg A76, Stadsautoweg N281 en Buitenring Parkstad N300. Momenteel wordt het object grotendeels gehuurd door 13 gebruikers. Aan de voorzijde is een kantoor van twee bouwlagen gelegen met daarnaast een separate kantinevoorziening. De productieruimten zijn voorzien van diverse lichtstraten en aan de achterzijde beschikt het object over laad- en losvoorzieningen. Verder zijn ruim 150 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig, met voldoende uitbreidingsmogelijkheden (circa 13.000 m² terrein is verhard). 
Bouwjaar: 1970
Kadastrale gegevens: Gemeente Heerlen, sectie F, nummer 5836
Start veiling: maandag 25 juni om 13.00 uur. 
Klik hier voor de veiling

Heerlen - Sourethweg 2
Bedrijfs- en kantoorpand bestaande uit circa 1.586 m² kantoor, circa 4.366 m² productieruimte en circa 8.000 m² verhard terrein. Merendeel is gesitueerd op een kavel van 18.860 m², op bedrijventerrein Beitel, nabij de op- en afritten van de Rijksweg A76, Stadsautoweg N281 en Buitenring Parkstad N300. Het object wordt geheel gehuurd door de maatschappelijke onderneming WOZL. De productieruimten zijn voorzien van diverse lichtstraten en aan de achterzijde beschikt het object over laad- en losvoorzieningen. Verder zijn ruim 80 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. 
Bouwjaar: 1970
Kadastrale gegevens: Gemeente Heerlen, sectie F, nummer 5111
Start veiling: maandag 25 juni om 13.30 uur. 
Klik hier voor de veiling

Brunssum - Boschstraat 25A
Bedrijfs- en kantoorpand bestaande uit circa 6.650 m² bedrijfsruimte, circa 4.800 m² kantoor en circa. 7.000 m² verhard terrein. Merendeel is gesitueerd op een  kavel van circa 25.125 m², op bedrijventerrein Bouwberg. nabij de op- en afritten van de Rijksweg A76, Stadsautoweg van Heerlen N281 en Buitenring Parkstad (N300). Het object wordt geheel gehuurd door de maatschappelijke onderneming WOZL / Multifix. De productieruimten zijn voorzien van diverse lichtstraten en daglichttoetreding in de gevelbeplating. Verder zijn ruim 120 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. 
Bouwjaar: 1967, 1985 en 1988.
Kadastrale gegevens: Gemeente Brunssum, sectie H, nummers 169 & 170
Start veiling: maandag 25 juni om 14.00 uur. 
Klik hier voor de veiling

Geleen - Kampstraat 36
Bedrijfsruimte van circa 1.343 m² (BAGViewer), verhuurd aan Balanz Facilitair. Aan de achterzijde bevindt zich een bedrijfshal met overkapping. Een kantoor met kantine is aan de voorzijde gelegen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Het dak is voorzien van lichtdoorlatende beplating. Zowel aan voorzijde (Kampstraat) als aan achterzijde (Burgemeester Lemmensstraat) is het perceel te ontsluiten. Verder bevindt zich nog een antennemast op het terrein die langjarig verhuurd is aan Vodafone Libertel B.V. 
Bouwjaar: 1992
Kadastrale gegevens: Gemeente Geleen, sectie G, nummer 3401
Start veiling: maandag 25 juni om 14.30 uur. 
Klik hier voor de veiling

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging vrijdag 25 mei 2018

Pandinformatie

 

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Heerlen - Beitel 15: deels verhuurd 
Heerlen - Sourethweg 2: volledig verhuurd
Brunssum - Boschstraat 25A: volledig verhuurd 
Geleen - Kampstraat 36: volledig verhuurd 


Investeringsprofiel

 

Koopsom Online executieveiling i.o. van de hypotheekhouder

Overig

 
Aanvullende informatie

Datum online veilingen: maandag 25 juni 2018 vanaf 13:00 uur.
Veilingnotaris: Van der Stap Notarissen (dhr. mr. M.R.H. (Meindert) Krans)
Telefoon: 088-1880040
Email: veiling@vdstap.com
Makelaar: Aelmans
Contactpersoon: Dhr. G.J. (Guus) de Bock
Telefoon: 045-5753255
Email: gdbock@aelmans.com

Het is mogelijk om tot en met 10 juni 2018 een onderhands bod uit te brengen bij de veilingnotaris. Gebruik hiervoor het biedformulier. 


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Online executieveiling bedrijfs- en kantoorpanden

Heerlen, Brunssum en Geleen, Heerlen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.