Meijel, Steenoven 12-B094

Meijel, Steenoven 12-B094

Steenoven 12-B094
5768 PK Meijel, Limburg.

Te koop Te koop  € 129.000,- K.K.

Energieneutrale bungalow met huurgarantie van vijf jaar. Het object is circa 70 m² groot en gelegen op bungalowpark de Stille Wille te Meijel. Het bungalowpark is gesitueerd in het bosgebied op de grens van Brabant en Limburg, aan de rand van het natuurreservaart "De Grote Peel". 

De recreatiewoning beschikt over vier slaapkamers, badkamer met meubel en twee ingebouwde wastafels, separaat toilet, open keuken met living, ruim terras, berging en twee zelfstandige parkeerplaatsen. 

Het park is gelegen tussen het afwisselende landschap van het natuurreservaat "De Grote Peel" en de rivier de Maas, wat het uitermate geschikt maakt voor wandelaars en fietsliefhebbers. Naast het centrum van Meijel, zijn in de nabije omgeving van het bungalowpark diverse voorzieningen gesitueerd waaronder De Peel Golf en pretpark Toverland in Sevenum en de indoor kartbaan in Swalmen. De steden Eindhoven, Venlo en Weert zijn binnen dertig autominuten te bereiken. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Recreatief vastgoed
Laatste wijziging dinsdag 5 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 595 m2
Vloeroppervlakte 70 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Meijel, sectie D, nummer 977
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2018
Bereikbaarheid Goed
Energielabel A++

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 maart 2018
Termijn: 5 jaar
Opzegtermijn: min. 3 maanden
Momenteel lopende tot: 1 maart 2023
Huurprijs: € 835,- per maand / € 10.020,- per jaar.

De huurovereenkomst is afgesloten met Stille Wille bungalowpark. De verhuurservice beheert en verhuurt het object met een huurgarantie van vijf jaar. Het verschil tussen de gegarandeerde huur en de gerealiseerde huur is voor rekening en risico van de verhuurservice. Het betreft een netto huurprijs (na aftrek van parklasten en erfpachtcanon) en exclusief gemeentelijke lasten, onderhoudskosten en dergelijke. 

Huurders Stille Wille Bungalowpark
Zekerheidsstelling Waarborgsom

Investeringsprofiel

 

Huursom € 10.020,00 per jaar
Koopsom € 129.000,- K.K.
Factor 12,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Peel en Maas
Internet: https://www.peelenmaas.nl/
Inwoners: circa 43.400
Oppervlakte: 161,35 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094 Meijel, Steenoven 12-B094

Kadastraal

Meijel, Steenoven 12-B094

Plattegronden

Meijel, Steenoven 12-B094

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Meijel

Steenoven 12-B094, Meijel
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.