Beleggingspand Tilburg

Tilburg, Ampèrestraat 2A

Ampèrestraat 2A
5021 NE Tilburg, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 140.000,- K.K.

Gelijkvloerse woning van circa 67 m², gelegen op de hoek van de Ampèrestraat en Groenstraat in het stadsdeel Oud-Zuid van Tilburg. De woning wordt in verhuurde staat verkocht.

De woning bestaat uit een ruime woonkamer van circa 29,75 m², waarvan de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is voorzien van schuurwerk en beschikt over inbouwspots. Achter de woonkamer is de keuken gesitueerd. De ruimte is voorzien van een tegevloer, schuurwerkplafond met spots, kunststof aanrecht en een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Het apart toilet is eveneens geheel betegeld en voorzien van een hangend closet. De slaapkamer is circa 10,5 m² groot en voorzien van een walk-in-closet. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen waarin dubbele beglazing is geplaatst. Ook zijn bij alle raam- en deurpartijen elektrische bedienbare rolluiken geplaatst. De verwarming en warm water geschieden middels een gehuurde cv-combiketel (merk Intergas) uit het bouwjaar 2013.

In de nabije omgeving van de woning zijn diverse winkelgelegenheden gesitueerd, waaronder de supermarkten Aldi en Jumbo. Het stadscentrum van Tilburg is binnen zes fietsminuten te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 300 meter gelegen en het centraal station op circa 1,9 km. Het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren.

De mogelijkheid bestaat eventueel voor opbouw van een extra verdieping. Tevens beschikt het pand over een winkelvergunning.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 6 november 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 72 m2
Vloeroppervlakte 67 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie R, nummer 5692.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1953
Bereikbaarheid Goed
Energielabel E

Contractinformatie

 
Huurgegevens

De woning wordt in verhuurde staat aangeboden. De huurprijs betreft: € 750,- per maand / € 9.000,- per jaar.

De maandelijkse huurprijs voor de cv-combiketel bedraagt € 29,- per maand.

Huurders Particulier

Investeringsprofiel

 

Huursom € 9.000,00 per jaar.
Koopsom € 140.000,- K.K.
Factor 15,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Tilburg
Internet: http://www.tilburg.nl
Inwoners: circa 214.200
Oppervlakte: 88,79 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Tilburg Woningbelegging Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A Tilburg, Ampèrestraat 2A

Plattegronden

Tilburg, Ampèrestraat 2A

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Ampèrestraat 2A, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.