Beleggingspanden.nl
Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22

Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22

Cornelis Mertenssstraat 22
3553 JS Utrecht, Utrecht.

Te koop Te koop  € 465.000,- K.K.

Jaren '30 tussenwoning van circa 132 m² gelegen in de wijk Zuilen te Utrecht. Op loopafstand van de Amsterdamsestraatweg waar diverse winkelvoorzieningen, waaronder de Kruidvat & Albert Heijn, zijn gelegen. Volledig verhuurd en opgedeeld in twee zelfstandige appartementen/studio's en drie kamers met eigen keukenblok. 

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en beschikt volledig over houten kozijnen (deels enkele en deels dubbele beglazing). De verwarming geschiedt middels twee cv-installaties, die in eigendom toebehoren. Ook beschikt de woning over een tuin van circa 55 m² waar een losstaande schuur van circa 4 m² is gelegen. De studio's beschikken over een eigen bad- en keukenruimte. 

De woning is op circa 200 meter afstand gelegen van de Amsterdamsestraatweg waar diverse winkel- en eetgelegenheden zijn gesitueerd. Het stadscentrum van Utrecht is binnen 10 fietsminuten te bereiken en treinstation Utrecht-Zuilen is op circa 500 meter van de woning gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op 1 minuut loopafstand gelegen en het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren. 

De kamerverhuur valt onder de oude regels qua omzetting en is legaal. Een schrijven hiervan is op aanvraag beschikbaar. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging donderdag 1 augustus 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 101 m2
Vloeroppervlakte 132 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Zuilen, sectie C, nummer 985
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1926
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
SoortVerdiepingOppervlakteKale huur p/mKale huur p/j
KamerBegane grond voorcirca 13,1 m²€ 315,00€ 3.780,00
StudioBegane grond achtercirca 26,6 m²€ 655,00€ 7.860,00
Kamer1e verdieping voorcirca 16,3 m²€ 365,00€ 4.380,00
Kamer1e verdieping achtercirca 16 m²€ 375,00€ 4.500,00
Appartement2e verdiepingcirca 42,5 m²€ 750,00€ 9.000,00
Totaal  € 2.460,00

€ 29.520,00

Huurders Particulieren.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 4.952

Investeringsprofiel

 

Huursom € 29.520,- kale huur per jaar
Koopsom € 465.000,- K.K.
Factor 15,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Utrecht
Internet: http://www.utrecht.nl
Inwoners: circa 350.000
Oppervlakte: 99,21 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22 Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22

Kadastraal

Utrecht, Cornelis Mertenssstraat 22

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Cornelis Mertenssstraat 22, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.