Assen, Groningerstraat 34-40

Assen, Groningerstraat 34-40

Groningerstraat 34-40
9401 BK Assen, Drenthe.

Te koop Te koop  € 995.000,- k.k.

Twee representatieve winkelruimten van in totaal circa 365 m² en vier bovengelegen appartementen van in totaal cica 227 m², gelegen in de meest interessante aanloopstraat naar de gezellige stadskern van Assen. Het geheel is gelegen op circa 429 m² eigen grond en verkeert volledig in verhuurde staat. 

De winkelstrip is in hoofdzaak traditioneel gebouwd met betonnen vloeren, gemetselde gevels en houten kozijnen. Voorts voorzien van de benodigde installaties voor de respectievelijke bestemmingen, veelal op kosten en risico van huurders aangebracht. De winkelruimtes zijn verhuurd aan twee landelijk opererende formules, te weten 'Hypotheek Visie' en 'Spare Rib Express. Laatst genoemde formule is recent gestart op deze locatie. Hypotheek Visie is hier al ruim 12 jaar gevestigd en richt zich op onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies. Spare Rib Express is een landelijk bezorgrestaurant met bijna 50 vestigingen door heel Nederland.

De vier woningen, allen op de verdieping boven de commerciële plint, zijn geheel zelfstandig, met eigen entrees, complete keukens voorzien van inbouwapparatuur en relatief luxe sanitaire voorzieningen. Bij elke woning is eveneens een balkon/dakterras, er is een bel installatie met intercom en bergingen op de begane grond voor fietsen en containers. De bouwaard op de verdieping is in hoofdzaak in houtskelet met overwegend hardkunststof gevelbekleding. Alle woningen zijn voorzien van eigen (tussen-) bemetering en installaties, volledig eigendom van verhuurder.

Het geheel verkeert in uitstekende staat, aangezien het zeer recent is gerealiseerd c.q. ingrijpend gerenoveerd, door een zeer ter zake deskundige professionele eigenaar. Tenslotte zijn op het gebouw een fiks aantal zonnepanelen geïnstalleerd, ter afdekking van een groot deel van de eigen energiebehoefte van de gebruikers.

Het gebouw ligt op steenworp afstand van het Station, het evenemententerrein Veemarkt en met de achterzijde tegen het fraaie nieuwbouwcomplex "Citadel". Het centrum van Assen biedt een breed scala aan internationaal en landelijk opererende winkelformules, lokale retailers en gezellige horeca. Het Asserbos en het Gouverneurspark zijn binnen handbereik gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur gelegen en het object is met de auto goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen richting de A7 en de A28. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 3 september 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 429 m2
Vloeroppervlakte 592 m2

Winkelruimte 34: circa 235 m²
Winkelruimte 40: circa 130 m²
Appartement 1: circa 62 m²
Appartement 2: circa 62 m²
Appartement 3: circa 53 m²
Appartement 4: circa 50 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Assen, sectie S, nummer 312 en 2839.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1930
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Winkelruimte nummer 34:
Ingangsdatum: 15 februari 2006
Verlenging: telkens 1 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 15 februari 2021
Huurprijs: € 26.400,- per jaar.

Winkelruimte nummer 38:
Ingangsdatum: 1 januari 2018
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 1 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 januar 2023
Huurprijs: € 12.000,- excl. btw

Appartementen:
40-a: € 8.520,- per jaar, onbepaalde tijd.
40-b: € 8.820,- per jaar, onbepaalde tijd.
40-c: € 8.520,- per jaar, onbepaalde tijd.
40-d: € 8.520,- per jaar, onbepaalde tijd.

Totale huursom: € 72.780,- per jaar.

Huurders Hypotheek Visie
Spare Rib Express
Particulieren
Zekerheidsstelling Waarborgsom
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 72.780,00 per jaar, deels te vermeerderen met btw.
Koopsom € 995.000,- k.k.
Factor 13,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: Gemeente Assen
Inwoners: circa 67.601
Oppervlakte: circa 83.5 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Groningerstraat 34-40, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.