Assen, Torenlaan 18

Assen, Torenlaan 18

Torenlaan 18
9401HR Assen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 160.000,- k.k.

In het centrum van Assen, nabij het Drents Museum en tegenover het prachtige Gouverneurspark gelegen hoogwaardige kantoorunit van circa 118 m². De unit is verhuurd aan een ondernemer in de zakelijke dienstverlening. De huurprijs is beduidend lager dan de marktconforme huurprijs, hetgeen potentie biedt richting de toekomst.

De unit is geheel zelfstandig en beschikt over eigen installaties en bemetering voor nutsvoorzieningen. Vanuit de centrale hal van het complex is de kantoorunit te bereiken die is voorzien van diverse spreekkamers, kantoorruimte, sanitair en pantry. Achter de gespaard gebleven voorgevel van de "Provinciale Drentsche en Asser Courant" is in 2002 een volledig nieuw gebouw opgetrokken. Hierdoor is een heel fraaie combinatie ontstaan van moderne faciliteiten met een karakteristieke en stijlvolle uitstraling. Het kleinschalige, exclusieve gebouw bestaat uit twee kantoren op de begane grond en zes royale appartementen op de drie etages. Het object participeert in een gezonde en actieve VvE die het complex zorgvuldig beheerd. Het gebouw valt onder het beschermd stadsgezicht van Assen.

Het object ligt in het Erfgoedkwartier, een historisch gedeelte van het Asser centrum waarin zich onder andere de Brink, de Kloosterstraat en de monumentale gebouwen van het Drents Museum bevinden. Het kernwinkelcentrum dat plaats biedt aan een breed scala van Internationale en landelijke winkelformules is om de hoek gelegen. Het NS-station van Assen is op loopafstand bereikbaar evenals diverse bushaltes. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A28. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging dinsdag 10 december 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 118 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Assen, sectie I nummer 13985-A18.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2001
Bereikbaarheid Goed, in het centrum van Assen, op loopafstand van het NS-station en nabij diverse uitvalswegen richting de A28.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 december 2012
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 30 november 2022*
Huurprijs: € 11.632,20 per jaar.

*Er is een breakoptie per november 2020.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Zakelijke dienstverlening
Zekerheidsstelling Bankgarantie € 3.031
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 160.000,- k.k.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 93,75. 

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: Gemeente Assen
Inwoners: circa 67.601
Oppervlakte: circa 83.5 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Torenlaan 18, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.