Paviljoen Waalzicht te Tuil , Graaf Reinaldweg 18-20

Paviljoen Waalzicht te Tuil , Graaf Reinaldweg 18-20

Graaf Reinaldweg 18-20
4176 LX Tuil, Gelderland.

Verkocht Verkocht   N.O.T.K.

“29 juni 2018 - Start Event Paviljoen Waalzicht: een locatie die volop kansen biedt!”

Paviljoen Waalzicht betreft een voormalig restaurant met woonhuis op een unieke locatie in Tuil aan de Waal. Het object is gelegen op een perceel van ruim 6.000 m² en beschikt over talloze mogelijkheden voor herontwikkeling. Middels een speciaal "Start Event' op vrijdag 29 juni 2018 kunt u dit object uitgebreid bezichtigen en is er gelegenheid om met vertegenwoordigers in gesprek te gaan over de mogelijkheden en specificaties van dit object.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt over een bruto vloeroppervlak van circa 1.215 m². Het geheel is volledig onderkelderd en beschikt over een ruime en volledig ingerichte keuken. Ook is er een prachtig terras aanwezig dat op het Zuiden is gelegen en uitzicht heeft op het strand en de waal. De huidige bestemmings is 'Horeca' en er zijn circa 80 parkeerplaatsen op eigen grond gelegen. Er is een bedrijfswoning die is verbonden met het bedrijfspand. Het betreft een vierkamerwoning die beschikt over drie slaapkamers, een ruime keuken, een badkamer met bad, toilet en wastafel en een terras. De slaapkamers en badkamer bevinden zich op de begane grond. De woonkamer en keuken zijn gelegen op de verdieping.

De groene omgeving, direct langs het kabbelende water van de Waal combineert een natuurlijke oase van rust met een perfecte ligging. Met een prachtig uitzicht over rivier de Waal is het paviljoen gelegen op slechts vijf minuten rijden van de A2 en de A15. Het eerste overleg met de gemeente om inzicht te krijgen in de mogelijkheden tot (her)ontwikkeling van de locatie heeft reeds plaatsgevonden. De gemeente heeft zich bereidwillig opgesteld om mee te denken aan een eventuele herbestemming van het object. Hierbij kan gedacht worden aan: een kantoor, hotel, restaurant, event-/congrescentrum, showroom of een sauna-/wellness. 

Bent u klaar voor de bezichtiging van de schitterende locatie inclusief een wandeling over het prachtige perceel van ruim 6000 m²? Meld u dan aan voor het Start Event op 29 juni om vrijblijvend kennis te maken met de vele mogelijkheden die dit object u biedt. Aanmelden kan middels de website van Paviljoen Waalzicht.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging donderdag 25 oktober 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 6.165 m2
Vloeroppervlakte 1.215 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Haaften, sectie L, nummer 541.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1974
Bereikbaarheid Goed, aan de N830 en nabij de A2.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Kijk voor de ontwikkelingsmogelijkheden en impressies op de website van Paviljoen Waalzicht.


Investeringsprofiel

 

Koopsom N.O.T.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Het event:
Start event: 29 juni 2018 van 16:00 uur tot 19:00 uur.
Aanmeldingsformulier: deze link

Contact:
BOG Auctions: Richard Dieteren
Email: r.dieteren@bog-auctions.com
Telefoon: 033-4600076 
Oomen Makelaardij & Taxaties: Peter Oomen
Email: zaltbommel@oomenmakelaardij.nl
Telefoon: 0418-745381

Algemeen:
Gemeente Neerijnen
Internet: Gemeente Neerijnen
Inwoners: ca. 12.353
Oppervlakte: ca. 72.9 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Paviljoen Waalzicht te Tuil

Graaf Reinaldweg 18-20, Tuil
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.