Beleggingspanden.nl
Maarssen, Breedstraat 8-10

Maarssen, Breedstraat 8-10

Breedstraat 8-10
3603 BA Maarssen, Utrecht.

Te koop Te koop  € 359.000,- K.K.

Horecapand van circa 60 m² met bovengelegen woning van circa 29 m², gelegen in de historische dorpskern van Maarssen. Het object is aangemerkt als een Gemeentelijk Monument. In het horecagedeelte is Cafe Buff gevestigd. De exploitant van het horecagedeelte verhuurd de bovenwoning onder aan een particulier.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Het café is gesitueerd op de begane grond en de eerste etage welke middels een houten trap is te bereiken. Het object is op de begane grond voorzien van een ruime bar met toegang tot kelder waar de biertanks gesitueerd zijn, brandmeldinstallatie, brandblussers, gestuukte wanden en plafonds, houten kozijnen met dubbele beglazing en een airco installatie. Op de eerste etage bevinden zich de gescheiden en volledig betegelde heren en damestoiletten. Deze etage is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en voorzetramen. Op de eerste etage hangen de dartborden en is een klein stukje opslagruimte. Het horecagedeelte beschikt aan de voorzijde over een terrasvergunning en een vergunning voor het exploiteren van twee gokautomaten.

De bovenwoning beschikt over een eigen huisnummer en een separate opgang met laminaatvloer in de hal en is gelegen op de tweede etage. Op de eerste etage bevindt zich de cv-opstelling. Dit betreft een relatief jonge Intergas cv-installatie. Het appartement is voorzien van een woonkamer met open en nette keuken, slaapkamer en badkamer voorzien van douche en toilet. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing aan de voorzijde en houten plafonds. Het platte dak is vijf jaar geleden vervangen even als de goten en verkeert derhalve in uitstekende staat. Het pannendak ziet er eveneens keurig uit. 

Het object is gelegen in de sfeervolle dorpskern, pal tegenover de Heilig Hartkerk en nabij een historisch bruggetje dat de beiden stukken van de Dorpskern van Maarssen met elkaar verbindt over de Vecht. In de directe nabije omgeving zijn diverse horeca-, en winkelgelegenheden gevestigd. Het is mogelijk om op circa 100 meter loopafstand betaald te parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa vijf min loopafstand gelegen. Maarssen-Dorp is uitstekend bereikbaar met de auto middels uitvalswegen vanaf de A2, A12, A27 en A28.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging maandag 16 maart 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 42 m2
Vloeroppervlakte 89 m2

Breedstraat 8 (woning): circa 29 m²
Breedstraat 10 (horeca): netto circa 60 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maarssen, sectie A, nummer 2546
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1913
Bereikbaarheid Zeer goed, in de dorpskern met bushaltes op loopafstand en per auto middels uitvalswegen vanaf de A2, A12, A27 & A28.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Breedstraat 8 - 10 (horeca en dienstwoning)
Ingangsdatum: 1 april 2019
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 30 april 2024
Huurprijs horeca: € 1.800,- excl. btw per maand / € 21.600,- excl. btw per jaar.
Huurprijs woning: € 500,- per maand / € 6.000,- per jaar

Totale huursom:  € 2.300,- per maand / € 27.600,- per jaar excl. btw*

*Er is een huurkorting van toepassing van € 300,- per maand tot en met 31 januari 2020. Huurder betaalt tot 31 januari 2020 een maandelijkse huurpenning van € 2000,- excl. btw.

De huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Café de Toren
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 8.034
Indexering (toelichting) Jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 27.600,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 359.000,- K.K.
Factor 13,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Inventaris:
Het object wordt casco gehuurd. De volledige inventaris en inrichting is eigendom van de huurder.

Algemeen:
Gemeente Stichtse Vecht
Internet: www.stichtsevecht.nl/
Inwoners: circa 64.500
Oppervlakte: 106,82 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10 Maarssen, Breedstraat 8-10

Kadastraal

Maarssen, Breedstraat 8-10

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maarssen

Breedstraat 8-10, Maarssen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.