Utrecht, Marnixlaan 110

Utrecht, Marnixlaan 110

Marnixlaan 110
3552 HG Utrecht, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 170.000,- K.K.

Perceel van circa 271 m² met bedrijfsruimte van circa 31 m² met diverse ontwikkelingsmogelijkheden, gelegen in de wijk Zuilen te Utrecht. De omgevingsvergunning voor omzetting van bedrijfsruimte naar woonruimte is reeds verleend door de gemeente Utrecht. 

In de huidige situatie wordt de bedrijfsuimte gebruikt als opslag. Conform bouwbesluit en de bouwverordening kan hier een appartement worden gerealiseerd. In relatie tot de tekening die bijgevoegd is bij de omgevingsvergunning kan de indeling er als volgt uitzien: hal-/entree die toegang verschaft tot een ruime keuken, tweede hal met entree naar badkamer met plaats voor toilet, douche en wastafel, vanuit de hal toegang naar de woonkamer met vanuit daar toegang tot het achtergelegen perceel van circa 240 m². 

De gemeente Utrecht heeft middels een brief aangegeven dat het is toegstaan om op het achtergelegen perceel een hobby-/bergruimte te realiseren. Conform de tekeningen die zijn bijgevoegd is een bebouwbaar opppervlak van circa 77 m² te realiseren. 

Deze ontwikkelingsmogelijkheid is op circa 200 meter afstand gelegen van de bruisende Amsterdamsestraatweg waar diverse winkel- en eetgelegenheden zijn gesitueerd. Het stadscentrum van Utrecht is binnen tien fietsminuten te bereiken en treinstation Utrecht-Zuilen is op circa 500 meter van de woning gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op 1 minuut loopafstand gelegen en het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 26 juni 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 271 m2
Vloeroppervlakte 31 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Utrecht, sectie C, 3683.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1929
Bereikbaarheid Goed, op circa 10 minuten van Utrecht centrum en Utrecht Centraal, nabij diverse bushaltes en nabij verscheidene uitvalswegen richting de A2, A12, A27 en A28.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Mogelijkheid tot verhuur woonruimte á 31 m².

Mogelijkheid tot verhuur bijgebouw á 77 m².


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 170.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:

Algemeen:
Gemeente Utrecht
Internet: Gemeente Utrecht
Inwoners: ca. 350.000
Oppervlakte: ca. 99.21 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Utrecht

Marnixlaan 110, Utrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.