Belegging Den Haag

Den Haag, Hendrik van Deventerstraat 52

Hendrik van Deventerstraat 52
2563 XV Den Haag, Zuid-Holland.

Optie Optie  € 220.000,- k.k.

Een dubbele bovenwoning van circa 90 m² vloeroppervlakte met dakterras, gelegen in het Valkenboskwartier in Den Haag. Op slechts 3 minuten loopafstand gelegen van de Valkenboslaan met diverse winkelvoorzienigen (waaronder de Albert Heijn). 

De verwarming en warmwatervoorziening geschied middels een c.v.-combiketel (Intergas Kompakt HRE, 2014). Verder is het object voorzien van isolerende beglazing in deels houten en deels kunststof kozijnen. Aan de achterzijde van het object is een dakterras gelegen van circa 11,5 m².

Het betreft een laagverhuurde woning met de potentie om in de vrije sector van de huurwoningmarkt een huurprijs te realiseren van circa € 950,- tot € 1.050,- kale huur per maand. Dit na renovatie aan de binnenzijde.

Het Valkenboskwartier is gelegen in het stadsdeel Segbroek en grenst aan de buurten Oostbroek-Noord, Heesterbuurt, Bomenbuurt en Regentessekwartier. De woning is op circa 2,7 kilometer afstand gelegen van het Westduinpark (één van de grootste beschermde natuurgebieden van Den Haag) en op circa 3,4 kilometer afstand van het stadscentrum van Den Haag. In de nabije omgeving van de woning zijn diverse winkel- en horecagelegenheden gesitueerd, waaronder de Albert Heijn. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 3 minuten loopafstand gelegen. Het is mogelijk om in de straat betaald te parkeren. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 16 februari 2021

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 90 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente 's-Gravenhage, sectie AM, nummer 8278 A2
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1914
Bereikbaarheid Goed
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 november 1996
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Huurprijs: € 585,40 per maand / € 7.024,80 per jaar. 

Geprognosticeerde huur na mutatie en renovatie is circa € 950,- tot € 1.050,- per maand. 

Huurders Particulier
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 220.000,- k.k.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
De VvE is ingeschreven in de Kamer van Koophandel maar nog niet actief. Wel is er sprake van een gezamenlijke opstalverzekering voor het object. De kosten hiervan bedragen € 316,20 per jaar die evenredig over de twee appartementsrechten worden verdeeld. 

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: https://www.denhaag.nl
Inwoners: 527.000
Oppervlakte: 98,12 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Hendrik van Deventerstraat 52, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.