Beleggingspanden.nl
Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6

Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6

Aa-Kantstraat 6
5473 HX Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 165.000,- k.k.

Kavel van 735 m² met opstal van circa 284 m² dat in gebruik was als koperdraad centrale voor KPN. Het object is momenteel vrij van huur. Foto's van de binnenzijde zijn op aanvraag beschikbaar. 

De locatie is gesitueerd aan de rand van het dorp Heeswijk-Dinther en leent zich voor toekomstige ontwikkeling. Het object was verhuurd middels een 'triple-net' huurcontract. Risico's met betrekking tot bodemvervuiling, ondergrondse tanks en asbest waren weggelegd bij huurder KPN.

De bereikbaarheid is goed te noemen. Er bevinden zich opstapplaatsen voor het openbaar vervoer richting ’s-Hertogenbosch of Veghel op loopafstand. De uitvalswegen naar A50 en N279 zijn met de auto eenvoudig te bereiken. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging vrijdag 14 augustus 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 735 m2
Vloeroppervlakte 284 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Heeswijk-Dinther, sectie E, nummer 2541
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1979
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Vrij van huur


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 165.000,- k.k.

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Internet: www.bernheze.org
Oppervlakte: 90,4 km2
Inwoners: 30.252 


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Belendend perceel, behoort NIET tot de aanbieding Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6 Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6

Kadastraal

Heeswijk-Dinther, Aa-Kantstraat 6

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Heeswijk-Dinther

Aa-Kantstraat 6, Heeswijk-Dinther
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.