Drachten, Loswal 38

Drachten, Loswal 38

Loswal 38
9206 AH Drachten, Friesland.

Verkocht Verkocht  € 1.575.000,- K.K.

Courant en goed onderhouden bedrijfspand ter grootte van circa 2.880 m² gelegen op goede locatie op bedrijventerrein 'De Haven' te Drachten. Het object heeft een zeer breed front, waardoor er een goede zichtbaarheid en toegang is, bovendien ligt het object direct aan de kade van het 'Nije Kanaal'. Het object is verhuurd aan een reeds lang bestaand bedrijf in promotionele papieren producten.

Het geheel verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. In 2002 heeft er een uitbreiding van de bedrijfshal plaatsgevonden van circa 1.600 m², destijds is ook de gehele dakbedekking vervangen. Verder zijn in 2014 de kantoren aan de linkerzijde van het pand geheel verbouwd. De hal is voorzien van twee lichtstraten, in het oude deel is tevens daglichtoetreding vanuit gevels. Het gehele pand is voorzien van dubbel glas, grotendeels in kunststof kozijnen. 

Industrieterrein 'De Haven' is één van de grootste industrieterreinen in Noord Nederland en ligt aan een vierbaans-uitvalsweg met directe verbinding tussen de A7 (circa 5 minuten rijden) en de N31 (circa 7 minuten rijden). In Smallingerland is 'De Haven' het enige terrein waar bedrijven in milieucategorie 5 terecht kunnen. Daarnaast is het terrein bereikbaar via het water voor schepen tot en met klasse IV. Deze schepen kunnen lossen aan de openbare loswal of aan één van de kades van de bedrijven.

Er zijn zo'n 440 bedrijven op De Haven gevestigd, onder wie Philips, Aldi Distributiecentrum, Kone Liften en Roltrappen, Eldon, De Jong Kaasexporteurs, Van der Wiel, Van Gansewinkel, Kijlstra Beton, Scheepswerf De Steven, (groot-) handelsbedrijven, etc. Tevens zijn in Drachten gevestigd Fenner Dunlop (o.a. rubberen transportbanden) en Neopost Industrie (postverwerkingsmachines).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 19 juni 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 4.085 m2
Vloeroppervlakte 2.880 m2

Circa 310 m² kantoor
Circa 2.570 m² bedrijfsruimte

Vrije hoogte: 5,8 meter (nieuwbouw) en 3,6 meter (bestaande bouw)

Drie overheaddeuren, waar van twee met doorrijhoogte van 4 meter en één met doorrijhoogte van 3,60 meter.

Aan de voor- en rechterzijde van het object liggen ruim voldoende parkeerplaatsen.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Drachten, sectie A, nummer 15106.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1969/2014 kantoor.
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel In aanvraag.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurder: Fleqs B.V.
Ingangsdatum: 21 december 2007
Termijn: 15 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 21 december 2022
Huurprijs: € 15.358,40 excl. btw per maand 

Het object is casco verhuurd, hetgeen inhoudt dat in het gehuurde aanwezige (technische) installaties voor rekening huurder dienen te worden onderhouden, gerepareerd en zonodig vervangen.

Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 184.300,00 per jaar
Koopsom € 1.575.000,- K.K.
Factor 8,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Internet: www.smallingerland.nl
Oppervlakte: 126,2 km2
Inwoners: 55.695


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Drachten, Loswal 38 Drachten, Loswal 38 Drachten, Loswal 38 Achtergevel Kantoorruimte Drachten, Loswal 38 Parkeren Bedrijfshal Bedrijfshal Bedrijfshal Drachten, Loswal 38 Bedrijfshal

Kadastraal

Kadastrale kaart

Plattegronden

Overzicht

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Drachten

Loswal 38, Drachten
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.