Tilburg, Oerlesestraat 121

Tilburg, Oerlesestraat 121

Oerlesestraat 121
5025 DA Tilburg, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 275.000,- K.K.

Kamerverhuurpand van circa 125 m², gelegen nabij het centrum van Tilburg en op slechts tien minuten fietsafstand van de Universiteit van Tilburg en Avans Hogeschool. Het object is voorzien van de benodigde omzettingsvergunning voor verhuur van zes kamers.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. De begane grond bestaat uit een ruime hal met meterkast (vijf groepen elektra, twee aardlek en de gasmeter), trapopgang, trapkast en toiletruimte. Er ligt een laminaatvloer en zowel de wanden als het plafond  zijn voorzien van net stucwerk.
De toiletruimte is voorzien van een toiletpot en afgewerkt met tegels op de vloer en deels betegelde wanden. Boven de tegels zijn de wanden afgewerkt met glasvezelbehang. Het plafond is gestuukt en voorzien van inbouwverlichting. Er is mechanische afzuiging aanwezig welke is aangesloten op het lichtnet.
Vanuit de hal bereikt men de keuken. Hier ligt een tegelvloer en zijn de wanden gestuukt en deels betegeld ter plaatse van het keukenblok. Het keukenblok staat in een hoekopstelling en is voorzien van een 4-pits gaskooktoestel, afzuigkap en dubbele spoelbak voor het raam. Hier is tevens de aansluiting voor het witgoed gerealiseerd. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar en de doorgang naar de eerste kamer.

Kamer 1 is gesitueerd in de oorspronkelijke woonkamer en beschikt derhalve over een ruim oppervlak. Vanuit deze kamer is de achtertuin bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn drie kamers gelegen die deels zijn voorzien van laminaat en deels van vloerbedekking. De badkamer is eveneens op deze etage gesitueerd en is voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime kamers. Alle kamers zijn voorzien van vaste kasten. 

Verwarming van het object geschiedt middels een Remeha cv-installatie uit 2006 die eigendom is. Het object is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Tot slot is er een tuin aanwezig met een stenen berging van circa 10 m².

Het object is gelegen op een uitstekende locatie op slechts vier minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg, elf minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool en vijftien minuten fietsafstand van Tilburg University. Op loopafstand is het Korvelplein gelegen waar diverse dagelijkse voorzieningen zijn te vinden, waaronder een Albert Heijn. Vanaf het Korvelplein loopt de Korvelseweg richting het centrum die rijk is aan lokale retailers en horeca ondernemers. In de nabije omgeving zijn diverse bushaltes gelegen en op tien minuten fietsafstand is het centraal station bereikbaar. Met de auto is het object uitstekend te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A58 en de A65. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging vrijdag 30 november 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 143 m2
Vloeroppervlakte 125 m2

Kamer 1: circa 26.1 m²
Kamer 2: circa 14.3 m²
Kamer 3: circa 9.5 m²
Kamer 4: circa 8.4 m²
Kamer 5: circa 7.4 m²
Kamer 6: circa 16.2 m²

Gemeenschappelijke ruimte: circa 42.8 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie Q, nummer 4722.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1967
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa drie minuten fietsafstand van het centrum, een kwartier fietsafstand van Tilburg University en nabij uitvalswegen richting de A58 en A65.
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamer 1: € 4.728,- per jaar.
Kamer 2: € 3.420,- per jaar. 
Kamer 3: € 4.296,- per jaar.
Kamer 4: € 3.000,- per jaar.
Kamer 5: € 3.180,- per jaar.
Kamer 6: € 4.140,- per jaar.

Totale bruto huursom: € 22.764,- per jaar

Kosten:
Gas en licht: € 3.360,- per jaar.
Water: € 360,- per jaar.
Tv & internet: € 552,- per jaar.
Totale kosten: € 4.272,- per jaar.

Totale huursom na aftrek kosten: € 18.492,- per jaar.

Huurders Studenten

Investeringsprofiel

 

Huursom € 18.492,00 per jaar.
Koopsom € 275.000,- K.K.
Factor 14,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Tilburg
Internet: Gemeente Tilburg
Inwoners: circa 214.200
Oppervlakte: 88.79 m²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Oerlesestraat 121, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.