Dongen, Hoge Ham 132

Dongen, Hoge Ham 132

Hoge Ham 132
5101 JL Dongen, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 399.000,- K.K.

Keurig winkelpand op hoeklocatie met gerenoveerde bovenwoning in het centrum van Dongen. Het gehele pand is circa 224 m² groot. Door de hoekligging en het front van circa 17 meter heeft het object een zeer hoge attentiewaarde.

Het pand verkeert in een goede onderhoudstoestand. De winkel is keurig ingericht als TUI reisbureau, de bovenwoning is in 2017 totaal gerenoveerd. Onder meer de keuken, badkamer, alle wanden en vloeren zijn vernieuwd en van alle denkbare luxe voorzien. Zo is de keuken uitgerust met vaatwasmachine, vijf-pits gaskookplaat, combi-oven, ingebouwde koffiemachine. De ruime woonkamer is voorzien van een gashaard en inbouwspots. In de woonkamer zijn de ruiten aan de zijde Hoge Ham voorzien van glas in lood ramen. 

Het pand is voorzien van twee cv-ketels, waarvan één Remeha cv-ketel die in 2017 is vernieuwd. De kozijnen zijn van hardhout en grotendeels voorzien van dubbel glas. De elektrische installatie is ook vernieuwd tijdens de renovatie van de bovenwoning. De daken van de bovenwoning zijn geisoleerd. 

Het object ligt in een straat voor éénrichtingsverkeer waar diverse landelijke winkelketens hun vestigiging hebben. Enkele hiervan zijn: Etos, Bruna, Expert, Kruidvat, HEMA en Pearl. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving van het object.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 20 december 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 152 m2
Vloeroppervlakte 224 m2

Winkel: circa 105 m², waarvan circa 50 m² winkelvloeroppervlakte en circa 55 m² overige ruimten.

Indeling: toegang tot de winkelruimte, doorgang naar hal/portaal met toegang tot de keuken en een afgesloten kantoorruimte. Van de keuken is er een doorgang naar de hal met cv-ketel opstelling. De hal dient tevens als toegang voor de woning, die vanaf de zijkant van het pand bereikbaar is met eigen voordeur. Verder een afgesloten magazijnruimte en apart toilet.

Woning: circa 119 m² alsmede circa 30 m² dakterras.

Indeling. Toegang tot de hal/fietsenberging aan zijde Doktor Willem Dreeslaan. Opgang tot de woning. Hal met apart (zwevend) toilet met fonteintje, toegang tot luxe keuken met dubbele wandopstelling, vanwaar er toegang is tot het dakterras.
Vaste kast met wasmachine/drogeropstelling. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de ruime en gezellige woon-/eetkamer van circa 55 m² met gashaard. Opgang naar de bovenverdieping tot ruime slaapkamer van circa 35 m² met twee inloopkasten die voorzien zijn van lichtsensors en de badkamer die voorzien is van bad, douche, badmeubel en zwevend toilet.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Dongen, sectie I, nummer 2199
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1935
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Winkel
Ingangsdatum: 1 november 2013
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 1 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 november 2019
Huurprijs: € 1.765,75 excl. btw per maand

Woning
Ingangsdatum: 1 juli 2017
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 1.050,- per maand

Totaal: € 2.815,75 per maand/€ 33.789,- per jaar.

Huurders - TUI Nederland NV
- particulier

Investeringsprofiel

 

Huursom € 33.789,00 per jaar.
Koopsom € 399.000,- K.K.
Factor 11,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Internet: www.dongen.nl
Oppervlakte: 29,7 km2
Inwoners: 25.509


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132 Dongen, Hoge Ham 132

Kadastraal

Dongen, Hoge Ham 132

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Dongen

Hoge Ham 132, Dongen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.